2777
2789
عنوان

خدا کو‌خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 18 پست
عزیزم حالا به سوال .خدا رو دوست دارم ایمان دارم خدا کنه بنده گی من حقیر قبول کنه یه سوال ذهنم را درگ ...

من در حدی که اطلاع دارم پاسختو میدم ولی بدون که منم یه ادم ساده ام با اطلاعات محدود .....

به این سوالت از جهات مختلفی میشه نگاه کرد . هر اتفاقی در این عالم فقط یک بعد و یک تاثیر نداره که ما بخوایم ساده و یک بعدی بهش نگاه کنیم به یکی داد به یکی نداد . به اون که داد چی شد ایا اون از پس امتحان داشتن این نعمت بر اومد ؟ ایا داراییش رو در راهی که خدا و دین می پسنده خرج میکنه ؟ ایا اخرتشو با مشغولیت به این مال از دست نداد ؟ ایا امتحانای سخت تری نگرفت مثلا یه غصه ای که هیچ وقت تمومی نداره ؟ یا به اون که نداده چی ؟ ایا واقعا بدبخته چون به ظاهر قدرت مالیش کمتره ؟ ایا از دل همین فقر ایمان بیشتری به خدا پیدا نکرده ؟ ایا مثلا به جای این کمبود مالی یه زن سازگار یا بچه های خوب و با اخلاق نداره که زندگیش سرشار از ارامش باشه؟ حالا از یه جهت دیگه هم میشه نگاه کرد ماجرای همون آبکش که میگیریم زیر آبشار این که ما چقدر پذیرش جذب نعمت داریم . خصوصا در بحث مالی بی نهایت حدیث داریم که برکت مال چه جوری ممکنه از دستمون بره مثلا یکیش نا رضایتی پدر و مادر . رد کردن فقیر و نیازمند ... باز یه جهت دیگه هم داره گاهی به مصلحت ما نیست در تاریخ و احادیث این مثال هم زیاده مثلا کسی زمان پیامبر یار مطیع بوده و دائم نفر اول صف مسجد هی به پیامبر میگفته دعا کن مالم زیاد بشه پیامبر اول قبول نمیکردن بعد اصرار زیاد دعا میکنن به حدی میشه که از شهر میره بیرون زندگیشو به پا میکنه که صدای اذانم نشنوه . یا مثلا شخصی به امام معصوم میگه دعا کنید مال من زیاد بشه . بهش میگن حاضری مالت زیاد بشه ولی محبت ما از دلت بیرون بره میگه نه اینجوری باشه نمیخوام . میگن پس تو همین الان هم کم ثروتی نداری . ما اگر ملاک نگاهمون رو بذاریم همین دو روزه فانی دنیا که تازه از اخر و عاقبت خودمون و اونایی که تو ذهنمون مقایسه میکنیم هم خبر نداریم اسیر این فکرای سطحی میشیم ولی هر چی بیشتر تلاش کنیم توکل و اعتماد قلبیمون رو به خدا بیشتر کنیم افق نگاهمون هم وسیع تر میشه .وقتی نگاهمون به وسعت اخرت باشه دیگه این کم و زیاد دو روزه دنیا فکرمون رو مشغول نمیکنه . بنده اگر خدا رو علیم و حکیم میدونه یعنی میپذیره که اون اول و اخر و طاهر و باطن همه چیزو همه چیزو یعنی کل عالمو یعنی کل ادمایی که از یه اتفاق اثر میگیرن یعنی همه چیزو میدونه پس وظیفه من بنده در درجه اول سعی و تلاش در جهت درست و حلاله . نه که تنبل بشینیم بگیم خدا بفرست . تلاش برای اهدافمون باید باشه ولی نتیجه رو بده دست خدا . خدایا دادی ممنونتم ندادی بازم ممنونتم حتما یه حکمتی توشه . یقین کن قلبی با پذیرش کامل که خدایا باشه تو حکیمی تو خدای منی حتما مصلحت من توش،نیست .

اوج این پذیرش و این نوع بندگی در ائمه دیده میشه و اوجش در ائمه در امام حسین .دعای امام حسین توی گودال قتلگاه بعد اون همه بلا و رنج چیه ؟ الهی راضیم به رضات تسلیمم به امر تو معبودی غیر تو نیست . این نگاهه که حضرت زینب میگن من جز زیبایی ندیدم . اینا قصه نیست که ما محرم تا محرم بشنویم اینا درس یه عمر زندگیه. ببخشید طولانی هم شد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من در حدی که اطلاع دارم پاسختو میدم ولی بدون که منم یه ادم ساده ام با اطلاعات محدود .....به این سوال ...

خیلی هم عالی ممنونم

میدونی چیه .عزیزم .از نزدیک عینا دیدم خدارو سپاسگزارم

شغل همسرم سخته بالای داربست وقتی میبینم کار میکنه دلم حری میریزه .به خاطر ما تلاش میکنه

اما اون یکی نشسته پشت میز با سواد کاملا ابتدایی داره راحت پول در میاره

دلم میگیره .چقد همسرم زحمت کشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم عالی ممنونم میدونی چیه .عزیزم .از نزدیک عینا دیدم خدارو سپاسگزارم شغل همسرم سخته بالای داربس ...

خدا حفظشون کنه . بحث همون افق دید هست که برات گفتم . این که سطح نگاه ما تا کجا رو ببینه . مثلا همسر شما که با تمام وجود و توانش،داره برای خانواده زحمت میکشه در سختی درامد حلالی رو به خانواده اش میده در حالی که کسی که با تقلب و پارتی در جایگاهی نشسته که لیاقتشو نداره اگر نگیم درامدش کاملا حرام هست حداقلش اینه که شبهه داره . و هزاران هزار تبعات برای این لقمه های حرام و لقمه های شبهه دار وجود داره که گاهی تا نسل های بعد رو تحت تاثیر قرار میده . ما همیشه باید یادمون باشهدکه هرچیزی در عالم فقط یک بعد نداره و دایره وسیعی از تاثیرات وجود داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚