2777
2789
عنوان

خدا کو‌خدا

187 بازدید | 18 پست

الرحمن الراحمین مگه نبود ؟مگه تو گوشمون نکردن خدا نسبت به بنده هاش مهربونه ؟مگه نگفتن خدا تو بدترین شرایط نجات میده ادمو؟پس کوش کجاست ؟

کاربری دست دونفره😃

بیشتر دقت کن میبینی با چشم سر نه باچشم دلت😍

غروب روزهای دوشنبه و چهارشنبه ،اسفند و زاج و نمک دود دهید و از خداوند متعال ، استعانت بطلبید و بخواهید که تمام نحوسات و بلیه را از شما و خانواده دور کند.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو ظرفیت پذیرش داری ؟ ظرفشو اماده کردی که بهت بده ؟ یه آبکش رو ببر زیر یه آبشار میتونی از آب پرش کنی ؟ بعد هی داد بزن بگو کو آب ؟ مگه نمیگن آب آبشار باید ظرف رو پر کنه ؟ پس کو ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو ظرفیت پذیرش داری ؟ ظرفشو اماده کردی که بهت بده ؟ یه آبکش رو ببر زیر یه آبشار میتونی از آب پرش کنی ...

من هیچ کدوم از حرفای شمارو تو این شرایط درک نمیکنم هیچ کدوم 🙂

کاربری دست دونفره😃
خوشبحالت که دیدیش تا حالا حسش نکردم

ذکر یونسیه رو زیاد بگو

غروب روزهای دوشنبه و چهارشنبه ،اسفند و زاج و نمک دود دهید و از خداوند متعال ، استعانت بطلبید و بخواهید که تمام نحوسات و بلیه را از شما و خانواده دور کند.

من هیچ کدوم از حرفای شمارو تو این شرایط درک نمیکنم هیچ کدوم 🙂

دیگه سعی کردم به ساده ترین شکل بگم . 🙂

هر چقدر تو بیشتر بنده باشی خدایی خدا برات بیشتر میشه وگرنه یه سری نعمتا که مال همه موجوداته ما هم روش.

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیگه سعی کردم به ساده ترین شکل بگم . 🙂هر چقدر تو بیشتر بنده باشی خدایی خدا برات بیشتر میشه وگرنه یه ...

خیلی بنده شدم براش هیچی ندیدم

کاربری دست دونفره😃

خدارو چند وقت دیگه میبینی اون زمانی که باخودت میگه واییی فکر نمیکردم بتونم از اون حادثه گذر کنم و چقد تند گذشت و حالم خوبه

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره.... هر وقت خواستین کسی رو قضاوت کنیدیاد این شعر بیفتید که اخوان ثالث گفته:هر که خود داند و خدای دلشکه چه دردیست در کجای دلش...!

دیگه سعی کردم به ساده ترین شکل بگم . 🙂هر چقدر تو بیشتر بنده باشی خدایی خدا برات بیشتر میشه وگرنه یه ...

عزیزم حالا به سوال .خدا رو دوست دارم ایمان دارم خدا کنه بنده گی من حقیر قبول کنه

یه سوال ذهنم را درگیر میکنه گاهی اوقات

چرا یکی به راحتی اونقدر راحت پول ثروت به دست میارن یه عده هی بدو هی بدو .....