2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

355 بازدید | 28 پست

😂همه تایپکام شده اون. خانوما من مخاستم کابینتا رو عوض کنم. بعد رفته از طرف خودش یک ام دی اف کار فرستاده مدلم انتخاب کرده زنگ زده به شوهرم کارش خوبه فرستادمش 🥴🥴 بعد مرده اومد دیدم میگه فلان مدل ک انتخاب کردین میشه فلان قیمت. بعد گفتم منصرف شدیم

این کارش زیاده روی نیست ؟

نمیدونم فکرش چیه ولی بارها گفتم خوشم نمیاد تو خصوصی ترین کارام دخالت کنی شما جای مادر منی

چندسالشه؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اتفاقی نیفتاده اون فرستاده شماقبول نکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرت چیکارس این وسط چی میگه

هیچی میگه من به شما دوتا کار ندارم هر کاری دوست داری بکن خودن منم یک اخلاقی دارم بدم میاد کسی دخالت کنه مثلاً همونو میتونید پیشنهاد بده ولی رفته ندلم انتخاب کرده سرخود گفته بیاد

هیچی میگه من به شما دوتا کار ندارم هر کاری دوست داری بکن خودن منم یک اخلاقی دارم بدم میاد کسی دخال ...

خب شما خودت بگو من ی مدل دیگه پسندیدم وممنون ک وقت گذاشتی اما من باب دلم نیست

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

در مورد کارهاتون صحبت نکنید تا کسی دخالت نکنه

من حرفی نمیزنم شوهرم حتی بود سر خرید عقدمون با شوهرم دوتایی رفتیم منظورم همین خرید یخچال ایناس. رفته بود به دختر پایین گفته بود اون منو آدم حساب نکرده بیتربیته

آخه میاد میگرده بیکیفیت تربت و ارزون ترین مدلو انتخاب میکنه

خب شما خودت بگو من ی مدل دیگه پسندیدم وممنون ک وقت گذاشتی اما من باب دلم نیست

اصلا دلم نمخاد برام نظر بده میره میگرده مثلاً ارزون تربت چیزو پیدا میکنه بعد ک من درست میکنم شوهرم در میکنه ک ولخرجی داره زنت

من حرفی نمیزنم شوهرم حتی بود سر خرید عقدمون با شوهرم دوتایی رفتیم منظورم همین خرید یخچال ایناس. رف ...

پس کنسل کن کار خودتو بکن .

مبارکتون باشه پیش پیش کابینت ها

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
خوب اتفاقی نیفتاده اون فرستاده شماقبول نکن

قبول نکردم ولی راهکاری نداره عملی کنم دیگه دخالت نکنه آخه کابینت خونه من به اون چه

مگ نظر منو میپرسه اون برا خونش

شوهرم بهش میگه

اصلا دلم نمخاد برام نظر بده میره میگرده مثلاً ارزون تربت چیزو پیدا میکنه بعد ک من درست میکنم شوهرم ...

اح چقد رو مخه شما انقد بهاش رو دروایسی نکن جلوش در بیا

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!