2777
2789
چرا دیگه فعالیته دیگه

نه عزیزدکتر گفت قبول نیست

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزدکتر گفت قبول نیست

والا من رو گوشیم نصب کردم قدمشمار

از عید دارم میرم

هرچی راه میرم میندازه

فقط هم کم میخورم

امروز وزن کردم۹۰کیلو شدم

۱۲کیلو کم مردم تو۴ماه

پس بی فایده هم نیس

والا من رو گوشیم نصب کردم قدمشماراز عید دارم میرمهرچی راه میرم میندازه فقط هم کم میخورمامروز وزن کرد ...

ببین با هدف ورزش باید باشه وگرنه این بدو بدو رو که منم با ۳ تا بچه دارم ولی اثری نداشت...

افرین خوب کم کردیا...

چیا میخوری چجوری میخوری؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

ببین با هدف ورزش باید باشه وگرنه این بدو بدو رو که منم با ۳ تا بچه دارم ولی اثری نداشت...افرین خوب ک ...

اره درست میگی قبول دارم

ولی برای کسی که اصلا نمیتونه ورزش کنه همینم نعمته

اکثر اوقات شام نون پنیر میخورم

نهار کمتر از قبل میخورم

همین

سعی میکنم تنقلات هم نخورم

اره درست میگی قبول دارمولی برای کسی که اصلا نمیتونه ورزش کنه همینم نعمته اکثر اوقات شام نون پنیر میخ ...

سفت و سخت بگیری خوب کم میشی

اره دیگه من دیگه تصمیممو گرفتم برم تا۶۵کیلو ان شاالله

منم رو ۵۹ بستم

بریم به امید خدا