2777
2789

بزار

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عکس خونم

خیلی قشنگه .خانم باسلیقه.

فقط ای کاش مبل هات رو جمع و جور تر می چیدی.

لوستر خیلی قشنگی داری از آشپزخونه هم بذار.

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️ خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم❤️خدایا پسرم و دخترم رو به تو میسپارم.❤️ تو بهترین پناهشون هستی❤️خدایا خودت مواظب بچه هام باش❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا حواست به ما باشه ❤️خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا ❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️خدایا وطنم❤️ ایران❤️ عزیزم❤️ رو از شر هر دشمنی چه داخلی چه خارجی حفظ کن ❤️

اومد عکسم ؟

اره خیلی خوشگله مبارکتون باشه الهی همیشه صدای خنده هاتون بپیچه انگار بزرگه ماشالا از اشپزخونه هم عکس میدی ببینیم دوس داشتم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
اینجا قبل از مهمونی بوده. برای همین میزان کثیف نشه برعکس بوده😅😅

ببین مبلای راحتی رو بچین روبروی تی وی نشیمن بشه یه فرش هم پهن کن جلوی مبلا بعد مبلای سلطنتی رو این طرف تر بچین قطاری خوب نیس اینا هم واسه مهمون اینا اومدنی

فضای خونت خیلی خوبه

اما خوب مبل هاتو نذاشتی

سایز فرش هات مناسب نیست

اینجا فقط دوتا فرش میخواسته

رنگ پرده هم خوب نیست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....