2777
2789
عنوان

ترس شدید از جن

147 بازدید | 22 پست

ترس شدیدی از جن پیدا کردم همش میگم نکنه تو غذام چیزی بریزن مثلا بدنمو تو اختیار بگیرن شب ها از ترس نمی خوابم رفتم روانپزشک قرص داد میترسم اسکوزفرنی باشه چند روز قبل روی قاب گوشیم چند لکه ی مثل انگلیسی روی گوشیم بود میگم نکنه اونا نوشتن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه بیکارنتا اسیب نرسونده باشی اسیب نمیرسونن

مگه میشه بهشون اسیب زد؟؟؟؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

😂😂😂😂 اینا چیه میگی

اجنه چیکار تو دارن

کمتر فیلم ترسناک ببین

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

ببین ذهن انسان یه قدرت عجیب غریبی داره

طوری ک میتونه تو ذهنش یه موجودی خلق کنه ک بره در عالم واقعیت به کسی آسیب برسونه

الانم بهت میگم هر چی بهشون فکر کنی خود به خود میان و بهت آسیب میرسونن

فکر نکن

《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده

یک اینه نیروهای ماورایی مثل جن از ترس تو تغذیه میکنن هر چه بیشتر بترسی بیشتر جذبشون میکنی

دو اینکه ایا تا بحال راجب فلسفه سنجاق بع رخت خواب نوازاد یا تیزی گذاشتن کنار رختخواب شنیدی

زمان قدیم این کار رو میکردن چون بر این باور بودن ک اگر اجنه در این دنیای ما زخمی بشن تو دنیای خودشون زجر بزرگی میکشن برای همین اگ بدونن سمت تیزی یا سنجاق هس سمتت نمیان

این فقط فکر شماست من بدترین جاها رفتم تو شب هیچی وجود نداره ک دیده بشه هیچی حس نکردم مطمئن باش

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

ب خودت تلقین نکن جنم تاازاربش نرسونی کاریت نداره اغلبم سراغ کسای ک لامذهبن میرن کسای ک خیلی گناه کارن چون نزدبک شدن بهشون راحت کسای ک زناکارن واین ادما حتمی حتمی هم نیستابیکارنیستن هرکی اینجوره رودی برن سراغش جای ناپاکم ک نیستی اعثاب خودتودرگیرکردی الکی بروکلاس باشگاه سرگرم شی

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

هر وقت به چنین چیزی فکر کردی بگو اره هستن حالا که چی . بگئ این همه رقت بودن مگه چیزی شده. من خیلی تسرو شدم از بعد زایمان دیشب میخواستم برم تو اتاق تاریک تپش قلب گرفته بودم بعد گفتم 29 سال چیزیم بوده با من کاری نداشته و رفتم.خودت باید رو خودت کار کنی