2777
2789
عنوان

سند ماشین

50 بازدید | 7 پست

به نمایشگاه یه پراید کارکرده فروختم و کوییک صفر و پول نقد در ازاش یه۲۰۷صفر برداشتم بعد مدارک کوییک و ۲۰۷هنوز صادر نشده الان ما. تو نمایشگاه یه قولنامه نوشت برامون برای این معاوضه اگه این اقا بخواد الان پرایدو بفروشه برم امضا کنم؟چون ۲۰۷وکوییک که هنوز مدارک نیومده ایشونم که نمیتونه مشتری بپرونه تا مدارک بیاد نمیدونم چیکار کنم

بله دیگه ..الان منم میخوام همین کار رو بکنم یعنی یک کوییک صفر بخرم هنوز مدارکش نیومده خب قولنامه مینویسی بعد که مدارک اومد میرین محضر و ...اگه معامله قطعی خب بله بذار پراید رو هم بفروشه.. مگه اینکه این وسط صاحب اولیه 207 بخواد اذیت کنه مثلا اگه قیمت بره بالا که خب کار درستی نیست ولی ممکنه.. کوییک صفر جی ایکس بود؟ چند فروختی؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه.. چه ارزون .. من امروز میخوام بخرم 1240 .. بله الان بیشتر کوییک های تحویلی جی ایکس ال هست.. اصلا باهش راه رفتین .این جی ایکس ها موتورش یکم ارتقاء یافتست (موتور سهند و اطلس هم همینه) چطور بود ؟ بد بود که خواستین بفروشین؟

عه.. چه ارزون .. من امروز میخوام بخرم 1240 .. بله الان بیشتر کوییک های تحویلی جی ایکس ال هست.. اصلا ...

من چند روز پیش فروختم نه اصلا راه نرفت ماشین ۵۰تاکارکرد داشت فقط من کوییک دوست نداشتم۲۰۷ خریدم

خب چرا دوست ندارین؟ مشکلی داره؟ اون 50 تا که رفتین باهش چطور بود؟

خوب بود بد نبود من کلا هدفم از اول۲۰۷بود با پراید رانندگی کردم یدونه کوییک کارخونه اسم نوشتم تحویل گرفتمش دیگه۲۰۷خریدم ولی اگه میتونی شمام۲۰۷بخر خیلی بهتره ازلحاظ فرمون و شتاب موتور