2777
2789
عنوان

سند ماشین

42 بازدید | 4 پست

به نمایشگاه یه پراید کارکرده فروختم و کوییک صفر و پول نقد در ازاش یه۲۰۷صفر برداشتم بعد مدارک کوییک و ۲۰۷هنوز صادر نشده الان ما. تو نمایشگاه یه قولنامه نوشت برامون برای این معاوضه اگه این اقا بخواد الان پرایدو بفروشه برم امضا کنم؟چون ۲۰۷وکوییک که هنوز مدارک نیومده ایشونم که نمیتونه مشتری بپرونه تا مدارک بیاد نمیدونم چیکار کنم

بله دیگه ..الان منم میخوام همین کار رو بکنم یعنی یک کوییک صفر بخرم هنوز مدارکش نیومده خب قولنامه مینویسی بعد که مدارک اومد میرین محضر و ...اگه معامله قطعی خب بله بذار پراید رو هم بفروشه.. مگه اینکه این وسط صاحب اولیه 207 بخواد اذیت کنه مثلا اگه قیمت بره بالا که خب کار درستی نیست ولی ممکنه.. کوییک صفر جی ایکس بود؟ چند فروختی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه.. چه ارزون .. من امروز میخوام بخرم 1240 .. بله الان بیشتر کوییک های تحویلی جی ایکس ال هست.. اصلا باهش راه رفتین .این جی ایکس ها موتورش یکم ارتقاء یافتست (موتور سهند و اطلس هم همینه) چطور بود ؟ بد بود که خواستین بفروشین؟