2777
2789

یه کاربر اینجا داریم دوستش عالم علم جفره و دوست دیگش دکتر علفی راسته کارته که به خاک سیاه بشونتت الان خودشم میاد تو شناسنامه اسمش سید آنیتا هستicon

دعانویس مادر ج نده ست و همچنین تبلیغچی هاشون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگرم واقعا نظر درست میخوای خودت با یه سرچ ساده متوجه میشی که علم جفر مختص دوازده امام هست و منابع و کتاب اصلی آن نزد امام زمانه و باقی منابع به جا مانده فقط جهت اشنایی و مطالعه هست و کاری از کسی برنمیاد باهاش و تمامی مراجع گفتن استفاده از ان توسط غیر 12 اماممون نتایجش معتبر نیست.

خدا کنه همینطور باشهمن استرس دارم

هرکی دهن داره یادت باشه حرف میزنه اونم اگه اینده بین بود اللن لنگه فالور و اینستا نبود خودشو بسته بود جزیره خریده بود برای خودش یه سری فوکول کراواتی شدن استاد علوم غریبه یه سری معمم از بینشون شدن رقعه شرعی خونو جفردان هردو دسته شیادن

هرکی دهن داره یادت باشه حرف میزنه اونم اگه اینده بین بود اللن لنگه فالور و اینستا نبود خودشو بسته بو ...

ببین اینا هستن ولی کسی نمیدونه کجان چون اونایی که خدا بهشون چشم بصیرت میده مطمین باش کسی ازش خبرم نداره چه برسه بیاد پول باهاش به جیب بزنه پیشگویی و اینده بینی چیزی جز دروغ نیست نمیگم استخاره واقعیه دستتو میزاری رو قران یه حمد میخونی برات یه چیزایی درمیاد اونم برااس منطق نه اینکه بیای بگی قطعیه که جر خونه خرابکنی چیزی ندارن

ببین اینا هستن ولی کسی نمیدونه کجان چون اونایی که خدا بهشون چشم بصیرت میده مطمین باش کسی ازش خبرم ند ...

حرف خودمو به خودم میگیicon