2777
2789
عنوان

خیرین بیان

1 بازدید | 1 پست

سلام وقت بخیر من کلی مشکل دارم و خیلی دنبال کار گشتم چون پول تاکسیم نداشتم گشتم دنبال کار با سرویس رفت و برگشت ولی کسی نبود که بدون اینکه بهم نظر داشته باشه درخواست بده بابت کار! ،من خانمم ۲۳ ساله دو تا از دندونام از دست دادم و دو تا اعصب کشی و پر چند تا لازم دارم،کلی برنامه و چیزایی که ندارم ... ولی الان مهم تر از همه گوشیه که باهاش دنبال کارم چون خانواده نمیذارن مدام بیرون برم توی گوشی میگردم برم ببینم ،گوشیم دکمش شله چسب بی جون نواری زدم شکسته تکش و پشتشم چسب نداشتم بزنم بابت اینکه شله ،کلن داغون شده و خانوادم نمیخرن برام چون واقعنم ندارن پولی،من دنبال یک نیازمندم که عادت به کمک داره نه اینکه بخواد همه بفهمن نه اینکه چیزی بخواد بلکه به دلایلی بخواد کمک کنه یک گوشی جنس دوربینش خوب باشه و رم سامسونگ بهش بخوره ولی سامسونگ نباشه و جدید باشه ولی گوشی چند تا داره و اونو نمیخواد برام پست کنه ،اینجا خیلی سئوال ها کردم بچه ها،لطفاً مسخرم نکنین،جدیم،دختر بچم خستم.

دلم براخودمون میسوزه ان شاالله کسی پیداشه کمکت کنه🥺🥺منم عینکم شکسته ماهاس عینک ندارم دندونام همه روکشیدم بخاطرعفونت چنتابیشترتودهنم نمونده😭😭😭جهیزیه هیچی هیچی ندارممم ذوق کردم ک عروسی میکنم راحت میشم ولی جهیزیه ندارم هیچکسم کمک نمیکنه چون همه چی اونقدرکه مردم خودشون موندن برانون شب فقط خداکمک هممون بکنه💔💔💔

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡