2777
2789
عنوان

خواهرم شاشید

657 بازدید | 23 پست

خواهرم تو راهنمایی داشت از مدرسه میآمد ۴ تا پسر ۱۲ ۱۳ ساله جلوشو گرفتن تو پارک پارک هم خالی بود خواهرم از ترس دستشویی ۱ و ۲ را خالی کرد تو خودش کل شلوارش خیس شد پسرای بیشعور میخندیدند خواهرم بغظ رفت تو چشماش یه چک زد تو گوش پسره بعد حولشون داد آمد خونه بیچاره تا رسیدن به خونه گریه می کرد همش هی میگفت کاش اینقدر خوشگل نبودم آخه منم مثل خواهرم خیلی زیبا هستم برای همین منم از فردا خیلی میترسیدمicon برادرم هم غیرتی شده بود خیلی ممنون تقریبا هم سنیم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نحوهٔ نگارش تاپیک جوری بود که انگار دارم متن یک ربات یا هوش مصنوعی رو میخونم.

بعد دختر راهنمایی منطقا بیشتر از پسر ۱۱ الی ۱۲ ساله سن داره... پسر ۱۱ الی ۱۲ ساله هم اونقدر گنده نیست که ازش ترسید.

تاپیک فیک

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ تا ابد #برای_میناب🎒~✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

این تاپیک های چندش چیه میزنی انگار گرایش ب سرویس بهداشتی داری کاش خدا سنگ دستشوییت میکرد ب ارزوت میرسیدی

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام