2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 61 پست

من فکر میکنم مرد اگر واقعا مذهبی باشه و نه مذهبی نما، اصلا نگاه نمیکنه و نمیذاره نگاهش بیفته.

و اینکه در مقابل، همسرشون هم باید تو خونه سیر نگهشون داره. هم عاطفی و روابط، هم احترام و شخصیت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول یه لحظه چشمشون ناخوداگاه میفته که دست خودشون نیست اما توجه کردن انتخاب خودشه...بری تو خیابونم همینجوری رندوم راه میری یه آقا یه لحظه چشمش میفته اگه مرد باشه سرشو میدازه پایین برام پیش اومده...هرچند من مانتو میپوشم و شلوار پوشیده فقط فیسم معلومه...اما بعضیا نگاه میفته اما بازم توجه میکنن، و گفتم مرد ها همین که هول باشن از خانومای زیبا خوششون میاد، هرچند اصلا اندامشون نامشخص باشه ، فیسو میبین بقیه ش تصور...ببخشیدا واقعیته اگه مردا و حتی زنا خودشو کنترل نکنن همینه

بله بصری ان ما هم از طریق شنیدن تحریک میشیم،اما هیچوقت تا حالا شده بخاطر تیکه های که میندازن و میشنو ...

درست گفتید که خانما بهتر می تونن کنترل کنن، از نظر حکمت روابط، آقا زود تاثیر می پذیره تا پا پیش بگذاره. از اون طرف هم خانم برای اینکه بتونه انتخاب درست و عاقلانه ای داشته باشه لازمه که قلیان احساساتش رو بتونه کنترل کن، در غیر اینصورت اگر یکی خوددار نمی بود سنگ روی سنگ بند نمی شد.

که البته کل این ماجرا برای دوام پیدام کردن نسل بشر هست.

ولی برای اینکه آسیبی پیش نیاد، مردا باید نگاهشون رو کنترل کنن، چون اگه ببینه ناخواسته تاثیر میگیره و خیلی ربطی به کنترل نداره، مثل این میمونه که بخوای با منحرف کردن ذهنت درد دستت رو فراموش کنی، سخته براشون.

اینکه آقایون چشمشون رو باید نگه داره کاملا صحیح هست.ولی "نگاه یک خانم به آقا" با "نگاه یک آقا به خان ...

حرف های عجیب و خلاف واقع نزنید لطفا

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

حرف های عجیب و خلاف واقع نزنید لطفا

هر رفتی کلی کتاب روانشناسی مرتبط رو خوندی

مصاحبه های دکترهای مرتبط توی این حوزه رو شنیدی

مقاله های موجود رو بررسی کردی

گزارش های ثابت شده NDE که همسو با این داستان هستن رو دیدی

انواع کنفرانس های TED Talk در این زمینه رو دیدی

...

اونوقت می تونیم مستند دلیل بیاریم که چرا یه چیزی در این حوزه هست یا نیست.

برادر، برو بیشتر تحقیق کن.