2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 61 پست
شمامردی جنس خودتومیشناسی اللن شمابه خانومای مذهبی که باشوهرشون میرن جایی وقتی زن بی حجاب میبینن چکار ...

ببینید اینقدر در فضای مجازی خانم بدون حجاب هست که خانم های خیابون که با حجابن در مقابل اونا ،،،

کم کم همه چی عادی میشه

زمان بدید به خودتون

و اینکه دیدن زنان بدون حجاب برای مردا خیلی چیز مهمی نیست

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر رفتی کلی کتاب روانشناسی مرتبط رو خوندیمصاحبه های دکترهای مرتبط توی این حوزه رو شنیدیمقاله های موج ...

بابا تحقیق نمیخواد

خودم دارم زندگی میکنم تو همین جامعه

اون تاثیری که فکر میکنید خانم بی حجاب بر مردا میذاره درست نیست و ،اشتباه فکر میکنید

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

بابا تحقیق نمیخواد خودم دارم زندگی میکنم تو همین جامعه اون تاثیری که فکر میکنید خانم بی حجاب بر مردا ...

خب الان من یا باید صحبت شما رو قبول کنم و یا این همه دانشمند که زندگیشون رو گذاشتن تا این مسائل رو شفاف کنن. و هر حرفی هم که میزنن باید براش دلیل بیارن وگرنه در جوامع علمی راهشون نمی دن...

مورد بعد اینکه فقط یک فاکتور نیست، اگه طرف مثلا هر روز فیلم های ناجور ببینه نحوه اثرپذیری مغزش تغییر می کنه و رفتار متفاوتی نشون میده... دیگه نمی خوام اینجا بحث رو باز کنم.

ولی در کل نظر من مهم نیست، مهم اینه که تحقیقات متخصص ها چه نتایجی رو نشون میدن...

واقعا ؟جدی پرسیدم ؟مگه میشه ؟پس چرامردانگاه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

کنجکاوی شاید ،

چی بگم والا زن راه میره مرد خوشش میاد چه برسه بدحجاب

زیادی درباره مردا اشتباه فکر میکنیدا ،

چرا باید از راه رفتن یه خانم رندوم ما خوشمون بیاد اخه خواهر من

[QUOTE=417872859]زیادی درباره مردا اشتباه فکر میکنیدا ، چرا باید از راه رفتن یه خانم رندوم ما خوشمون بیاد اخه خواهر ...[/QUOTنمبدونم الان مشابه عنوان مشاوره هم جنس خودتونو میشناسین ،من خودم مذهبیم وقتی یه زن بی حجاب پیش مامیادچکارکنم بی تفاوت باشم بدم نیاداعتمادبع نفسم پاین نیاد

[QUOTE=417872859]زیادی درباره مردا اشتباه فکر میکنیدا ، چرا باید از راه رفتن یه خانم رندوم ما خوشمون ...

فقط سعی کنید بهترین ورژن خودتون باشید

هر چی بگم شعاره

چون قطعا خیلیا از شما زیباتر و خوش اندام ترن و باید بپذیرید و باهاش کنار بیایید دیگه