2777
2789
عنوان

پرده بکارت

589 بازدید | 38 پست

ابجیم ۱۰ سالش بود پارسال یه دفعه دلش درد گرفت شکمش باد کرد نمیتونست دیش کنه بردیم بیمارستان دکتر سون وصل کرد شکمش داشت میترکید یهو چرک قرمز ازش خارج شد تا بردیم سونو گرفتیم گفتن کیست تخمدان داره . بعد دکتر متوجه شد وقتی سون وصل کرده کیست پاره شده .بردنش اتاق عمل از طریق واژن داخل شکمشو شستوشو دادن .ابجیم خیلی اذیت شد.درد کشید😭😭 اون موقع از مامان بابام رضایت گرفتن گفتن ممکنه پرده بکارتش پاره بشه .بعد از عمل بهمون گواهی دادن. هر وقت یادم میاد گریم میگیره ابجیم خیلی خجالتیو مهربونه آخه چرا این بلا سرش اومد . هیچی برام مهم نیست فقط نگرانم یه روز خودش بفهمه خیلی روحیش داغون میشه 😭😭

از راه حرام كه از دست نداده عزيزم.

عيبي نداره. مشكل پزشكي بوده. از پاك دامنيه خواهرت چيزي كم نميكنه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب وقتی مدرک پزشکی دارین مگه چه اشکالی داره از طریق رابطه جنسی که نبوده یجوری میگی بفهمه پرده نداره انگار مثلا به خاطر رابطه نامشروع بوده خب عزیز دلم وقتی شما مدرک پزشکی داریم احیانا یه مردی هم بعدا اومد خواستگاری اینا رو بهش نشون میدید

به این فکر کن خوب شده

منم وقتی ۸ سالم بود عفونت وارد خونه ام شد و به شکل معجزه واری یکی از روزایی که تو بیمارستان به خودم میپیچیدم شب خوابیدم و صبح روی ترقوه ام کاملا پاره شد و کلی عفونت ازش خارج شد

هنوزم جای پارگی هستش

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....