2777
2789
عنوان

تاپیک شکر گذاری 🥰❤️

58 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

خانمای انرژی مثبت بیایین شکر گذاری های امروزتونو بنویسین

خدای مهربانم،

از صمیم قلبم شکرت میکنم؛ برای نفسهایی که میکشم، برای آدمهای خوبی که در زندگیام هستند، برای لحظههای شادی و حتی برای سختیهایی که به من درس دادند و قویترم کردند.

شکرت که در روزهای خوب کنارم بودی و در روزهایی که خسته و ناامید بودم، دستم را رها نکردی. شکرت برای نعمتهایی که میبینم و نعمتهایی که شاید هنوز متوجهشان نشدهام.

خدایا، کمکم کن همیشه قدر داشتههایم را بدانم، دل شاکر و قلبی آرام داشته باشم و خوبیهایت را فراموش نکنم. آنچه به من دادهای را برکت بده و مرا وسیله خیر و محبت برای دیگران قرار بده.

دوستت دارم و سپاسگزارم که همیشه پناه من هستی.

آمین.

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شکرت امروزم گذشت فردا بهترینا برای من رقم میخوره!خدایا بازم شکرت

خدایا شکرت😍

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

خدایا شکرت ک تن سالمی دارم.ک خانواده و همسر خوبی دارم.خدایا شکرت مدام اسمت روی لب و یادت توی دلم هست ...

خدایا شکرت😍

خدایا شکرت بابت اینکه همسرم پاش خوب شد

خدایا شکرت😍

خدایا شکرت که سالمم.

خدایا شکرت که هستی

خدایا شکرت که خانواده خوبی دارم

خدایا شکرت که دوستم داری

خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

از ته دل برام دعا کنین حاجت روا شم ، خدایاشکرت

خدایا شکرت برای زنده بودن و تجربه ی کالبد فیزیکی و شکل

خدایا شکرت برای ذهن آروم و قلب تپنده

برای آدمهای خوب که سرراهم قرار میگیرن سپاسگزارم

برای حس اعتماد که به جریان زندگی دارم.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

خدایا شکرت که سالمم.خدایا شکرت که هستی خدایا شکرت که خانواده خوبی دارمخدایا شکرت که دوستم داری خدایا ...

خدایا شکرت 😍

خدایا شکرت برای زنده بودن و تجربه ی کالبد فیزیکی و شکلخدایا شکرت برای ذهن آروم و قلب تپندهبرای آدمها ...

خدایا شکرت😍