2777
2789
عنوان

ابله مرغان

127 بازدید | 20 پست

توروخدا بیاید بگید این خارش کی تموم میشه.چند روز طول میکشه دیوونه شدم.کسایی که تجربه مشابه دارن لطفا راهنمایی کنن سنمم بالای بیست عه.الان دومین روزمه و خارش شدید دارم هرچی پماد کالامین میزنم تاثیر نمیذاره.دکتر هم گفته حموم نرم بنظرتون آب سرد تسکین میده؟و اینکه جوش ها تا روز چندم درمیان.الان که روز دومم تموم شد بازم امکان داره فردا جوشام زیاد شه؟توروخدا کمک کنيد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشاها روز سو م چهارم بیشتر میشه ، تا یکهفته واسه من جوش زد ولی اوجش روز سوم و چهارم بود

کم کم خوب میشه صبوری کن

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

به من گفته بود برو حموم که

خیلی مراقبت کن یهو نترکن

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

جوشاها روز سو م چهارم بیشتر میشه ، تا یکهفته واسه من جوش زد ولی اوجش روز سوم و چهارم بودکم کم خوب می ...

یعنی زیاد میشه؟ده تا قرص اسیکلوویر هم خوردم اونم تاثیر نذاشته

اسكلووير زدم من فك كنم همونه نميدونم

دوش اب سرد بگير هر روز

جلوي باب خنك بشين و لباس زير نپوش لباساي گشاد بپوش

منم مث تو پارسال گرفتم

خيلي اذيت شدم

توعم خيلي اذيتي برو دكتر من رفتم سرم زدن خيلي بهتر شدم

نهههه فقط خارش نهایتش ۴ ۵ روز اوله

بعدش باید منتظر بسی جاشون بره وگرنه بعد ۴ نه دیگه جوش میزنی نه علائمه چیزی

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

عزیزم به هیچ عنوان نخارون حتیروزای اخرن زخم هارونَکَن بدجورجاشون میمونه انگارسوخته جاش مونده

دخترمن سبکگرفت تایک هفته شدیدبودبعدش شروع کردبه فروکش کردن ۱۵روزی طول کشیدتابریزن روزاخربردم حموم همه ی اوناییکه کنده شدن جاشون موند

سعی کن اصلانری حموم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اسكلووير زدم من فك كنم همونه نميدونم دوش اب سرد بگير هر روز جلوي باب خنك بشين و لباس زير نپوش لباساي ...

رفتم سرم زد ولی خارشو دیگ نمیتونم تحمل کنم.مرسی خواهر

نهههه فقط خارش نهایتش ۴ ۵ روز اوله بعدش باید منتظر بسی جاشون بره وگرنه بعد ۴ نه دیگه جوش میزنی نه عل ...

دخرمن

اول بدنش ریخت اوناکه ترمیم شدن

پاهاش و...

واس دخترم فرق داشت اصلایه روزمیدیدی فقط یه دونه زده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم