2777
2789
عنوان

شکایت از پزشک

109 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من دندونمو دوماه پیش عصب کشی کردم از همون ابتدا درد داشتم منم فکرمیکردم ماه اول طبیعیه ماه دوم هم هی خوب وبد میشد بیخیال بودم دیگ خسته شدم رفتم opg گرفتم گفتم شاید مال دندون عقل باشه این درد که دکتر دیگ کفت همون دندون عصب کشی شده عفونت داره

خلاصه ۲ روزه متوجه این موضوع شدم به دکتر گفتم به نظام پزشکی شکایت میکنم جوابی بهم نداده

برم نظام پزشکی بعد دوماه فایده نداره؟ چکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلانتری یا نظام پزشکی؟؟

کلانتری بی دردسرتره.نظام پزشکی خیلی دوندگی داره. و تو نظامپزشکی همه اونها دوست و همکار همون دندون پزشکان پارتی بازی میکنن پروندت مختومه میکنن. هی باید بری بیای تا جواب بگیری

من فردا از طریق کلانتری همون محل اقدام میکنم

باید بری نظام پزشکی ربطی به کلانتری نداره

اینم بگم بدن با بدن فرق داره

باید باید باید پیگیری میکردی همون موقع . من خودم عصب کشی کردم یه ورق چرم خشک کن جواب نداد .تزریق هم کردم دوباره آنتی بیوتیک هم مصرف کردم تا خوب شدم

ربطی به دکتر نداشت مورد من .

مطمینی کوتاهی دکتر هست؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عشقم تجربشو داشتی یا همینطوری میگی؟

اره تجربه داشتم پروندمو تو نظام پزشکی مختومه کردن. شاخ دراوردم وقتی رفتم نظام پزشکی کارمند نظام پزشکی همون کسی بود که تو همون کیلینیک دندون پزشکی هم بود.بارها دیده بودمش

اره تجربه داشتم پروندمو تو نظام پزشکی مختومه کردن. شاخ دراوردم وقتی رفتم نظام پزشکی کارمند نظام پزشک ...

این دکتره خیلی جوون بودش و تو درمانگاه عمومی بود بازم نظرت اینع که برم کلانتری؟

باید بری نظام پزشکی ربطی به کلانتری ندارهاینم بگم بدن با بدن فرق دارهباید باید باید پیگیری میکردی هم ...

منم مثل تو فکر میکردم .بعدها فهمیدم تو همه موارد پزشکی راحت میشه از کلانتری همون محله شکایت تنظیم کرد.اتفاقا کلانتری هم به همون دندون پزشکه نزدیکه

این دکتره خیلی جوون بودش و تو درمانگاه عمومی بود بازم نظرت اینع که برم کلانتری؟

ببین کلا یه نفر هم تو همون درمونگاهه باشه ووهم تو نظام پزشکی رفت و امدی داشته باشه عمراپرونده ت به جایی برسه.انقد برات راحت لاپوشونی میکنن. ایراد میندازن گردن دندون خودت لثه هات فکت. خوب میدونن چی بگن چی بنویسن