2777
2789
عنوان

حالا ک چی

83 بازدید | 11 پست

چقدر اینج میزنن درخواست میدددن به ماا و اه اه و ....

خب لغو کن تایید نکن😐

انق ناراحتی نداره واقا

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا هیچ وقت درخواستشون اذیتم نکرد نادیده گرفتم ایناا قول میسازنن از درخواستشون که اره ما خیلی نجی ...

حققق

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

اینا همونایی هستن که تو مدرسه سر امتحان میگفتیم فلان سوالو جوابشو بگو بلند داد میزدن خانووووووم فلانی از من تقلب میخواااااد

خب لغو کن دیگه یا کلا هیچ کاری نکن رو هوا بمونه جار زدن نداره بخدا

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من که تاپیک میزنم معرفی میکنم یه وقت زنی قبول نکنه مال اون اشخاص و

ینی چی

اینا همونایی هستن که تو مدرسه سر امتحان میگفتیم فلان سوالو جوابشو بگو بلند داد میزدن خانووووووم فلان ...

نه ایناخااصصصن

هر مردی درخاست بده تاپیک میزنم تگش میکنم رسواش میکنم😂

یاخدا خب دیگه لو میره مدلت کسی ام درخواست نمیده دیگ