2777
2789
عنوان

پوشک پریما shayanام

1152 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها شماها از کجا پوشک پریما میگیرید من که کل کرج و زیر پا گذاشتم نبود که نبود الان براش پمپرز گرفتم خانوم گفت که دیگه پمپرزم وارد نمیشه پس من چه کنم😢 

یبار مولفیکس خریدم پاهاش قرمز قرمز شد 

لطفا بگید پریما کجا داره؟؟؟

ممنون 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو هفته پیش که دلار یهو بالا رفت برای پسرم هشت تا بسته بزرگ گرفتم ولی الان چند بار از داروخانه و مغازه دارا پرسیدم نداشتن.منم موندم پوشک پسرم تموم بشه چیکار کنم چون پسر منم به پوشکای دیگه حساسیت میده

من دو هفته پیش که دلار یهو بالا رفت برای پسرم هشت تا بسته بزرگ گرفتم ولی الان چند بار از داروخانه و ...

منم الان سایز ۴ دارم ۵ بسته اما الان پسرم سایز ۳ میخوادامروز دوتا پمپرز ۳ خریدم اما خانوم گفت دیگه پمپرزم وارد نمیشه

مطمئنی  اخه تمام مغازه دارا گفتن دیگه نمیزارن واردبشه

حالا یه سر بزنید. معمولاً پریما لهستان رو که جاهای دیگه نداشتن اون داشت. اگه نداشت جان بِ بِ و هاگیز هم خوبن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
حالا یه سر بزنید. معمولاً پریما لهستان رو که جاهای دیگه نداشتن اون داشت. اگه نداشت جان بِ بِ و هاگیز ...

اتفاقا از اون خانومه پرسیدم جان ب ب دارید گفت کلا پوشکای ترک و خارجی کنسل😢😢

سلام رویا جون راستش دیشب تاپیک هاتو نگاه میکردم دیدم نوشته بودی دوست نداری مادر شوهرت نیکان رو بغل کنه میخاستم ببینم هنوزم همون حس رو داری بهش؟آخه منم اصلا دلم نمیخاد اون پسرم رو بغل کنه اصلا نمیدونم چرا انقد حساس شدم و حرص میخورم سر این قضیه خودمم از این حالتم بدم میاد 😕😕😕

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
اتفاقا از اون خانومه پرسیدم جان ب ب دارید گفت کلا پوشکای ترک و خارجی کنسل😢😢

دیگه کم کم پسرتو عادت بده پوشکش رو عوض کن. من برای دخترم یکی درمیون پوشک ایرانی و پریما بستم. بعدش فقط شبها و مواقعی که نمیتونستم زود بازش کنم. در نهایت عادت کرد پوستش. من الان مای بیبی میبندم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.