2777
2789
عنوان

کمکم کنید

27 بازدید | 11 پست

سلام من فلوکستین ۱۰میخوردم از وقتی شروع کردم حالت تهوع داد دکتر روزی دوتا کرد حالم خرابه خراب شد بعد باز روزی یکی کلا ده روزه از اولین قرص بعد پریشب نصف شب یک استرس بدی سراغم اومد و تهوع شدید و گلاب به روتون شکمم سه بار کار داد بار آخر ژله ای سیاه بود من استرس شدید گرفتم دکتر رفتم دارو معده داد الان میترسم کسی بوده مثل من

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

دکتر متخصص داخلی رفتم گفت از استرسات بوده

به نظرتون اگه حالم بده میبود نمیگفت کلونسکوپی و آندوسکوپی اشتها هم اصلا ندارم

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فلوکسیتین معمولا زیاد عوارض نمی ده ولی خب نگران نباشین

تهوع میده برای بعضیا

نه من فلوکسیتین خوردم زیاد عوارض نداره نگران نباشین تپش قلب و چیزای خطرناکی عوارض نده مهم نیس

گوارشم به هم ریخته الان ترس اینو دارم اگه خونریزی باشه چی

شما به خاطر وی می خورین افسردگی؟

هم افسردگی هم وسواس فکری دارم ترس بیماری دارم

هم افسردگی هم وسواس فکری دارم ترس بیماری دارم

بدبختمون کرد این وسواسی فکری منم واقعا خسته شدم نترسین عادیه من یدونه قرص بود قبلاً بهم عوارض می داد لرز و استرس الان می خورم خوبه

بدبختمون کرد این وسواسی فکری منم واقعا خسته شدم نترسین عادیه من یدونه قرص بود قبلاً بهم عوارض می داد ...

بوده گوارشتون به هم بریزه؟؟؟؟

نه گوارش طبیعی هست خب نگران نباشید بیشتر به خاطر است ستون هست که گوارشتون واکنش نشون می ده آرومتون م ...

من هنوزم الان استرس گوارشمو دارم میگم نکنه خطرناک باشه نکنه بمیرم چرا این طور شد

باز خداروشکر شما از من بهترین