اگه همه اینطوری فکر می کردن الان نه تکنولوژی پیشرفت کرده بود، نه برق داشتیم، نه لوله کشی آب، گاز، ... نسل بشر هم نهایتا منقرض می شد و کسانی هم که امیدشون به ماست در اوج بدبختی رها میشدن...
پس انسانی که شایسته افتخاره یعنی کی؟
یعنی خانمی که میشناسم، پدرش زندان، خرج خواهر و برادراش با خودش، مسئولیت های خونه، توی بیمارستان زمین رو نظافت میکرد، تصمیم گرفت پزشکی قبول شه، ولی توی خونه باید آشپزی، ... می کرد، پس توی مسیر بیمارستان می خوابید. به خودش قول داد هر شب مثلا تا 20 صفحه درس نخونه نخوابه، می دونی الان کجاست؟ پزشک متخصص در تهران.
قدیما یه همسایه داشتیم برادرا معتاد و بدکلام بودن، همیشه دعوا، کتک کاری، ... پول به دختر خانواده نمی دادن که بره مدرسه، خود دختر اومد به زن عمون گفت اشکال نداره من شیفت مخالف دختر شما ثبت نام کنم که وقتی اون از مدرسه میاد من لباساش رو بپوشم و برم مدرسه؟ و اینکار رو کرد. بعد چون پول نمیدادن که کتاب بخره دوباره اومد به زن عموم گفت میشه وقتایی که دختر شما کتاب ها رو لازم نداره بدید من تا از روشون بنویسم تا داشته باشم؟ و رفت کتاب های درسی رو یکی یکی کامل توی دفتر برای خودش نوشت! علیرغم اینکه همیشه توی خونشون مشاجره های سنگین بود یعنی همسایه ها میریختن ببینن چه خبره...
حدث میزنی الان کجاست؟ استاد دانشگاه در ژاپن.
صحبت های بسیار تاثیر گذار Janine Shephered رو از این کنفرانس TED Tak ببین (صدا رو فعال کن):
ted.com/talks/janine_shepherd_a_broken_body_isn_t_a_broken_person?subtitle=fa
این صحبت های ایلان ماسک رو حتما ببین:
youtube.com/watch?v=8YHBJdPK6eY
(و داستان ادامه دارد...)
و یک مورد دیگه، اینا رو که دیدی برو تاپیکم با نام "چطور به خودشناسی رسیدم" رو بخون.