2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

140 بازدید | 6 پست

سلام دوستان!!

مننمرات علوم تو سه پایه هفتم هشتم و نهم به ترتیب۱۹ /۲۰ / ۲۰ هست و نمرات ریاضیمم به ترتیب ۲۰/ ۱۹/ ۱۹ هست، معدل هر سه پایه هم بالای ۱۹ بوده!

دیروز هدایت تحصیلی م اومده و تجربی اولویت ب آورده بودم و عملکرد تحصیلی ۷۸/۹۳ بود و امتیاز مشاوره ای وو.. ۸۵/۳۲ بود.

میشه لطفا راهنماییم کنید کهچرا اولویت الف نیاوردم؟

و یا اینکه ممکنه اشتباهی پیش اومده باشه؟

چونکه دوستم عملکرد تحصیلی ریاضی رو از من بالاتر آورده بود در حالی که طِی این سه سال نمرات ریاضی مت خیلی بهتر بوده و اگر اون ۱۵ میشده مننمرم ۱۸ یا ۱۹ بوده..

گاهی اشتباه میزنه من ریاضی الف بودم انسانی ب😂

تو دوتاشم سه سال راهنماییم عین تو بود ولی خب اشنباه هم میشه ولی غصه نخور ثبتنامت میکنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خواهرم نمرش پایین تر از تو بود ولی درصداش بالا تر از توعه واقعا عجیبه ولی خب به مدرسه تعداد ظرفیت ت اینا هم ربط داره با مشاور صحبت کن شاید مشکلی باشه

برگه رو از مدرسه گرفتی؟یا از سایت؟

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

ببین این مشکل منم بوده هر سه سال نمره علوم و ریاضی بالای 19 معدلم همش 20 بود اما تجربی ب شدم اینقدر گریه کردم منی که سه سال تلاش کردم برا تجربی حالا ب آوردم اما الان تجربی واقعا هدایت تحصیلی خیلی چرت و دروغه معلمام میگفتن تو فقططططط تجربی اونوقت هدایت تحصیلی داشت گند میزد به هدفم