2777
2789
عنوان

اکسمم

140 بازدید | 21 پست

اول بگم کاربر هات چاکلت 14 ام اون کاربریم ب مدت 1 روز تعلیق شد

من 6 ماهه تو رابطم

چند باری اکسم بهم پیام داد اخرین بار بلاک کردمش حالا از اون موقع هرچی رفیق داره میفرسته ب من پیام میدن منم هی بلاک میکنم خط قبلیه من دست مامانمه هی زنگ میزنه ( بلاکه ولی میسکالش میوفته) مامانم چند باری پرسید بهش گفتم کیه

چیکار کنم این دست از سر من برداره؟

اکانتم دست همه افتاده انقدر بقیرو فرستاده ب من پیام بدن

کاربر هات چاکلت 14 ام اون کاربریم تعلیق شد

شمارت رو عوض کن و اکانتات رو پاک کن دردسر میشه گلم

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

یه سیمکارت برا مامانت بگیر و اونو خاموش کن خلاص

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نمیتونم خط عوض کنم

میتونم بپرسم چرا؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️