2777
2789

شد شد

نشد میام عین تو پکیج پولداری و میلیاردر شدن میفروشم بهشون میگم عین من پکیج میلیاردر شدن بفروشن و به شاگرداشونم بگن که پکیج میلیاردر شدن بفروشن

همینجوری همه اینقدر این پکیجو بفروشیم که میلیاردر شیم😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شد شدنشد میام عین تو پکیج پولداری و میلیاردر شدن میفروشم بهشون میگم عین من پکیج میلیاردر شدن بفروشن ...

دقیقا همینه این ی کلاه برداریه عالیه

👈ریپلای نزنین اعصاب ندارم 👉

چشم برای کلاه برداری بیشتر حتما انجام میدم

😂😂

طرف دفتر مشاور کنکورش تو نیاورانه

اون وقت ازمونای خیلی سبز و ماز رو پک میکنه و به اسم خودش به قیمت خدا تومن میفروشه و اسمشم میزاره راز 20 شدن نهایی !

اون وقت مادر منم میره میگیره ! هر چی بهش میگم مامان اینا رو دارممم ولی اینقدر تبلیغ میکنن که انگار چیز دیگه ای و یه سری مثل مامانمم میخرن😑😐

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

😂😂طرف دفتر مشاور کنکورش تو نیاورانه اون وقت ازمونای خیلی سبز و ماز رو پک میکنه و به اسم خودش به قی ...

قبول دارم اینجوری پول در میارن

👈ریپلای نزنین اعصاب ندارم 👉