2777
2789
عنوان

جنسیت زدگی

86 بازدید | 17 پست

حجم جنسیت زندگیای که به اسم "انرژی زنانه/مردانه داشتن" توی اینستا داره فرو میشه توی مغز مردم غیرقابل تحمله.

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار به اینستا ندارمواقعا هست انرژی زنانه و مردانگی

بله هست اما خیلی ها دارند ازش سواستفاده میکنند و زن و مرد رو محدود میکنند

مخصوصا زن ها رو

درواقع دارند به شکل مدرن و امروز به زن ها یاد میدند که چه طور فقط همسر خوبی باشند و دلبری کنند😑

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

انرژی زنانه و مردانه ربطی به جنسیت زدگی نداره ها

به طور کلی میتونه توی کاریزماتیک بودن افراد تاثیر بذاره یا نذاره اصن کاری ندارم واقعا وجود داشته باشه یا چه برداشتی ازش میشه ولی اصولا با فاکتور های جنسیت زدگی مرتبط نیس اگه بالا باشه خوبه برای هر دو جنس ولی پایین باشه طوری نی بیشتر باهاش شوخی میکنن😂

منکه بیشتر از یک ساله اینستا رو برای خودم حرام کردم از بس مزخرفات این چنینی داخلشه

منم دقیقا یه سال و نیمه ندارم

ظهری گوشی مادرم رو گرفتم یه کم الکی چرخیدم دیدم باز همونه که هست تازه بدترم شده

بله هست اما خیلی ها دارند ازش سواستفاده میکنند و زن و مرد رو محدود میکنندمخصوصا زن ها رودرواقع دارند ...

شت

برای من اینستام اینطور نیس

اتفاقا پستایی میاد بالا که زنارو تشویق به قوی بودن خودساخته بودن میکنن🦦

بمیرم برای ایرانم🕊️

یا مثلا پستایی که مینویسن دختر core و یک حماقت یا کار اشتباه رو به دختر بودن ربط میدن.

دقیقا😑 جالبه خیلی از دخترها خودشون این پستا رو میزارن و لایک میکنن

منم دقیقا یه سال و نیمه ندارمظهری گوشی مادرم رو گرفتم یه کم الکی چرخیدم دیدم باز همونه که هست تازه ب ...

خیلی رو مخه

رو مخ تر ازش کسایی که دائم الگو میگیرن

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم.

بله هست اما خیلی ها دارند ازش سواستفاده میکنند و زن و مرد رو محدود میکنندمخصوصا زن ها رودرواقع دارند ...

من حس میکنم بیشتر باهاش شوخی میشه تاحالا پست کاملا جدی ندیدم دربارش

وگرنه همه میدونن کجا و اصلا چه مواقعی بهش نیاز دارن کی ندارن