2777
2789
عنوان

هر چیزی که میشه

25 بازدید | 5 پست

میشینم گریه میکنم چرا اون منو نخواست.. هر کاری میکنم در نهایت میره سمت اون فکرم، روزم

چرا نشد؟؟ چرا منو نخواست؟؟؟ وقتی بهش فک میکنم دوس دارم خون گریه کنم من بدون اون این زندگیو نمیخوام

فامیلیم این بدتر منو عذاب میده نمیدونم باید چیکار کنم جز اون هیچکس به چشمم نمیاد میخوام از همه فرار کنم فقط اونو ببینم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نخواست که نخواستبه درک که نخواستمگه قحطی آدم اومده؟رو خودت وقت بذاربه جایی برس که اون حسرتت رو بخوره

هر کار میکنم ازش دور شم بیشتر میبینم رفتارام، حرف زدنم یا اصلا مدل عکسام و ژستام ناخوداگاه شبیه ب اون داره میشه هر روزم یه بحث پیش میاد در مورد خانواده اون و فامیلاشون و ... بیشتر یادش میفتم اتفاقایی میفته که همش بحثشون پیش میاد تو خانوادمون

هر کار میکنم ازش دور شم بیشتر میبینم رفتارام، حرف زدنم یا اصلا مدل عکسام و ژستام ناخوداگاه شبیه ب او ...

ببین عزیزم اینا طبیعی هست برا هرکسی پیش میاد

مهم این هست که چطوری واکنش نشون بدی به شرایط

هروقت اومد تو ذهنت سعی کن بی تفاوت باشی و فکرت رو ببری یه سمت دیگه

واسه هرروزت برنامه ریزی کن

انقدر درگیر رشد خودت باش که فرصت نکنی زیاد بهش فکر کنی.

اگه این کار رو بکنی مطمئن باش انقدر رشد میکنی (هم از نظر جایگاه اجتماعی/هم از نظر مالی و شخصیتی و کلا از هرلحاظ) که یه روزی میرسه اون شخص پشیمون میشه که چرا تو رو از دست داده