2777
2789
عنوان

مقایسه نکنید

118 بازدید | 6 پست

پیشرفت و موفقیت های فرزندتان

را با خودش مقایسه کنید.

گاهی اوقات چه بسا فرزند در

مقایسه با کودکان دیگر هنوز

عقب باشد ولی نسبت به عملکرد

قبل خودش پیشرفت کرده است.

خیالت راحت الان بچه ها ۶ متر زبون دارن

مادر پدر بچشو بخواد با کسی که موفقه مقایسه کنه بچه هم اونارو با امثال ایلان ماسک مقایسه میکنه و پوزشونو میخوابونه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیالت راحت الان بچه ها ۶ متر زبون دارنمادر پدر بچشو بخواد با کسی که موفقه مقایسه کنه بچه هم اونارو ب ...

مشکل همین جاست وقتی ما نتونیم با فرزندمون درست ارتباط برقرار کنیم ایشون هم اینه تمام قد والدین میشن و ارتباط درست رو یاد نمیگیرن

چشم

شما شاید این مطالب به دردتون نخوره در حال حاضر باید تو موقعیتش قرار بگیرین بعد با تمسخر چشم نمیگید با جون و دل مطلب رو قبول میکنید باز اجراش هنر میخواد وقتی الان هنر فرزند پروری رو یاد نگیریم تو شرایط لازم تازه یادمون بیفته که کاش این هنر رو یاد میگرفتیم یکم دیره و این میشه که همیشه با خودمون میگیم کاش برگردیم عقب و فلان کار رو بکنیم که متاسفانه زمان همیشه رو به جلو حرکت میکنه و همیشه هم فرصت جبران برای ادمی وجود نداره