sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 عنوان بارداری 70 بازدید | 16 پست کی آی یو ای کرده من روز ۱۱ هستم روز نهم بیبی زدم منفی بود..کمر درد دارم خیلی ..نوک سینه هامم درد میکنه خیلی ادرارمم زیاده..اما تکرر ادرارم برای شیاف واژینال دکترم گفت .سه شنبه باید آزمایش بدم ..دعام کنید خدایا حکمتت و شکر 1397/03/19 | 17:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 انشالله بارداری آی یو آی نکردی شما .؟؟شما باردار نیستی خدایا حکمتت و شکر
ازاده۱۹۸۶ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 983 منهم با ای یو ای باردارشدم . دکترم به من گفت دقیقا روز پریودم برم ازمایشخون بدم . دو بار با فاصله ۴۸ ساعت مامان النا و آیرین «
joj عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 179 آی یو آی نکردی شما .؟؟ شما باردار نیستی چن روزه دل دردم ای یو ای نمیدونم چیه
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 منهم با ای یو ای باردارشدم . دکترم به من گفت دقیقا روز پریودم برم ازمایشخون بدم . دو بار با فاصله ۴۸ ... وای خوشبحالت عزیزم .علائمتو بهم میگی خدایا حکمتت و شکر
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 Iui. چجوریه؟ درد داره؟ نه عزیزم درد نداره .مثل عکس رنگیه تو اینترنت سرچ کن بخون خدایا حکمتت و شکر
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 من ۶۵۰ دادم بیمارستان محب خدایا حکمتت و شکر
ازاده۱۹۸۶ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 983 وای خوشبحالت عزیزم .علائمتو بهم میگی من رنگ پوستم کدر شده بود و سینه هام سفت شده بود . علایم دیگه ای نداشتم مامان النا و آیرین «
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 من رنگ پوستم کدر شده بود و سینه هام سفت شده بود . علایم دیگه ای نداشتم من نوک سینه هام خیلی دردمیکنه نمیتونم دست بزنم .روز نهم زود بوده بیبی زدم درسته ؟؟؟نمیدونم خیلی دعا کردم .میشه دعا کنی برای من .اولین نی نی با ای یو ای؟؟من دوتا تخمک ۱۷ داشتم خدایا حکمتت و شکر
ازاده۱۹۸۶ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 983 من نوک سینه هام خیلی دردمیکنه نمیتونم دست بزنم .روز نهم زود بوده بیبی زدم درسته ؟؟؟ نمیدونم خیلی دع ... انشاالله که بارداری عزیزم . اصلا عجله نکن ، بزار به موقعش اقدام کن . سه شنبه هم حتما ازمایش خون بده چون ممکنه تو بی بی چک بازم معلوم نشه. من بارداری اولم با ای یو ای بود ، که البته دفعه دوم جواب داد . اینبار طبیعی باردار شدم . مامان النا و آیرین «
sarasoltani مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 359 انشاالله که بارداری عزیزم . اصلا عجله نکن ، بزار به موقعش اقدام کن . سه شنبه هم حتما ازمایش خون بده ... اخه علائمارو میگم نکنه برای پریوده منم الکی دلم خوش کردم ..یکم تا سه شنبه دیره😔😔😔کاش میشد زودتر بفهمما خدایا حکمتت و شکر