2777
2789
عنوان

بارداری

70 بازدید | 16 پست

کی آی یو ای کرده من روز ۱۱ هستم روز نهم بیبی زدم منفی بود..کمر درد دارم خیلی ..نوک سینه هامم درد میکنه خیلی ادرارمم زیاده..اما تکرر ادرارم برای شیاف واژینال دکترم گفت ‌‌‌.سه شنبه باید آزمایش بدم ..دعام کنید 

خدایا حکمتت و شکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رنگ پوستم کدر شده بود و سینه هام سفت شده بود . علایم دیگه ای نداشتم

من نوک سینه هام خیلی دردمیکنه نمیتونم دست بزنم .روز نهم زود بوده بیبی زدم درسته ؟؟؟

نمیدونم خیلی دعا کردم .میشه دعا کنی برای من .

اولین نی نی با ای یو ای؟؟

من دوتا تخمک ۱۷ داشتم 

خدایا حکمتت و شکر 
من نوک سینه هام خیلی دردمیکنه نمیتونم دست بزنم .روز نهم زود بوده بیبی زدم درسته ؟؟؟ نمیدونم خیلی دع ...

انشاالله که بارداری عزیزم . اصلا عجله نکن ، بزار به موقعش اقدام کن . سه شنبه هم حتما ازمایش خون بده چون ممکنه تو بی بی چک بازم معلوم نشه. 

من بارداری اولم با ای یو ای بود ، که البته دفعه دوم جواب داد . اینبار طبیعی باردار شدم . 

مامان النا و آیرین «
انشاالله که بارداری عزیزم . اصلا عجله نکن ، بزار به موقعش اقدام کن . سه شنبه هم حتما ازمایش خون بده ...

اخه علائمارو میگم نکنه برای پریوده منم الکی دلم خوش کردم ..یکم تا سه شنبه دیره😔😔😔

کاش میشد زودتر بفهمما 

خدایا حکمتت و شکر