2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله برای کاراموزی به وکلای شهرتون مراجعه بفرمایید

ولیکن جاروکشی اصلا کلام جالب و در شان حقوق خوان نیست میتونید مطالعه پرونده و حتی تایپ لایحه و دادخواست و پیگیری امور اداری کنید

☠️☠️ کاربر آقا ☠️☠️

من خودم دانشجو حقوقم عزیزم

اما واقعا به قول جناب اصن در شان شما نیست ک اینجور کارها رو ب سبب یادگیری انجام بدید کتاب جامع بگیرید بخونید و واقعا جوابه نیاز به اینکارها هم نیستش

راویتگر قصههایی از دل زندگی 🌻

بله برای کاراموزی به وکلای شهرتون مراجعه بفرمایید ولیکن جاروکشی اصلا کلام جالب و در شان حقوق خوان نی ...

بله درست میگید عذرخواهی میکنم بابت حرفم

من فقط میخوام تو فضای این حرفه قرار بگیرم که چطوریه اصلا شاید خوشم نیومد و نخواستم در آینده وارد این حیطه بشم.

معدلم بالاست درسمم خوبه ولی خب نمیدونم تحت چه عنوانی اونجا باشم. اگر بهشون بگم میخوام اینجا بهتون کمک کنم توی کارای حقوقی و دلیلم رو بهشون بگم اصلا شاید قبول نکنن

بله درست میگید عذرخواهی میکنم بابت حرفممن فقط میخوام تو فضای این حرفه قرار بگیرم که چطوریه اصلا شاید ...

بله من وکیل هستم

اتفاقا اکثریت استقبال میکنند ولی چیز زیادی اونجا قرار نیست یاد بگیرید چون رویه س و فعلا باید مرجع خوانی کنید پایه رو تقویت کنید

☠️☠️ کاربر آقا ☠️☠️

من خودم دانشجو حقوقم عزیزم اما واقعا به قول جناب اصن در شان شما نیست ک اینجور کارها رو ب سبب یادگیری ...

بله ببخشید شما درست میگید

من صرفا میخوام توی این محیط قرار بگیرم که ببینم ایا میتونم در آینده توی این فضا باشم یا نه

البته کتاب رو میخونم اما میخوام بدونم از الان روی چه هدفی متمرکز بشم.