2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم.اینو بستن بخاطر یه حرفم.ولی نی نی یار ۳ لطف کرد بازش کرد.واونو بست😊

کاش شک نداشتی میدونم نباید توضیحی بدم ولی میدم اون نبودم طبق کامنت دیشبت❤.اون برج ۴ یا ۵ اومد نمیدونم شایدم برج۳ یعنی قبل از من بوده ! کاربری اولش سنتیا جون کاربری دومش پرنسا  کاربری سومش شیایوعه   با هر ۳ تاش دوستم بود ولی هر وقت شک داشتی از نی نی یار بپرس یا بخواه منم ناراحت نمیشم با اتفاقات اخیر سایت آدم به همه شک داره ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
کاش شک نداشتی میدونم نباید توضیحی بدم ولی میدم اون نبودم طبق کامنت دیشبت❤.اون برج ۴ یا ۵ اومد نمیدون ...

من اسمی از کسی نبردم خانومی.یادم نمیاد اسمی برده باشم کلا😊😊.باغلاسیاهم فقط به شوخی گفتم چنتاکاربری داری.همین👄👄

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
من اسمی از کسی نبردم خانومی.یادم نمیاد اسمی برده باشم کلا😊😊.باغلاسیاهم فقط به شوخی گفتم چنتاکاربری ...

نه اسم نبردی ... رفتی دیدم قطع شدی گفتم شاید یکی دیگه بوده چون اگه دقت کرده بودی دقیقا منم تو تاپیک بودم بحثم همین بود .خدایی خیلیییی الکی وارد حاشیه شدم اعصابم خورد شده 😖😖😖گفتم بیام ی خورده توصیح بدم دلم نمیخواد کسی فک کنه انقد ضعیفم که اینکارو انجام داده باشم ‌

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه اسم نبردی ... رفتی دیدم قطع شدی گفتم شاید یکی دیگه بوده چون اگه دقت کرده بودی دقیقا منم تو تاپیک ...

نیاز به توضیح نیست گلم.همینکه گفتی نیستم کفایت میکنه.من فقط به امضاهای مشابهتون یه شکی کردم و بعدم همونجا برطرف شد چون خودت همونجا شک و گمان رو برطرف کردی.اگه حتی یک درصد ناراحتت کردم عذر میخوام چون هیچوقت قصدم ناراحت کردن دوستای خوب مجازیم نیست.من حتی اسمی نبردم که خدایی نکرده کسی آزرده خاطر نشه.من اون کاربررو نمیشناسم.ولی خب شما که انقد مورد توجه کاربرایی و انقد طرفیت نقد رو داری رو خوب شناختم.قصیه ی ثمین شاید سنگدلترمون کرده به کاربرا.خوشگلم ازم دلخور نشو.😍😍😍😍😍

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
نیاز به توضیح نیست گلم.همینکه گفتی نیستم کفایت میکنه.من فقط به امضاهای مشابهتون یه شکی کردم و بعدم ه ...

بخدا دلخور نشدم دورت بگردم  ❤❤❤😍😍😍!!!!

چون خیلی ازت خوشم میاد و واقعا برام ارزشمندی دلم میخواست و حس کردم وظیفمه که برات توضیح بدم ...خیلی گلی و حق داری منم بودم شک میکردم چون میگه خیلیا بهش گفتن !....😖

از خانومی و شخصیتت بود که اسمی نبردی دمت گرم که جلوی خودم گفتی همین خودش خیلی ارزشمند بود و مجابم کرد برات توضیح بدم ❤❤💘💘💘💘

بخدا دلخور نشدم دورت بگردم  ❤❤❤😍😍😍!!!! چون خیلی ازت خوشم میاد و واقعا برام ارزشمندی دلم میخ ...

فدات شم😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚بخاطر همین چیزاس که همه دوستت دارن😚😚😚

فدات شم😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚بخاطر همین چیزاس که همه دوستت دارن😚😚😚

جات دقیقا وسط  ❤  منه

جات دقیقا وسط  ❤  منه

😚😚😚😚😚شمام جزو کاربرای موردعلاقه ی من توسایتی.جزو سه تای اول😍😍😚😚وممنونم از محبتت

😚😚😚😚😚شمام جزو کاربرای موردعلاقه ی من توسایتی.جزو سه تای اول😍😍😚😚وممنونم از محبتت

تاج سرمی 👑👑❤❤❤ذوق مرگم نکن 😅😅😅😍😍😍

تاج سرمی 👑👑❤❤❤ذوق مرگم نکن 😅😅😅😍😍😍

😁😁😁😁😁😁😆😆😆دورازجونت