من خودم ترجیح میدم شاگرد بیاد خونمون حوصله ندارم برم خونه کسی اصلا خوشم نمیاد
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من فکر کردم فقط خودم اینجورم آخه همکارم میگه نه اصلا خودم میرم خونه شاگرد بهترمه ولی من برعکس
اون بیاد خونم البته اگه ازشاگردای خودم باشه..غریبه قبول نمیکنم...ازکجا میشناسم که راه بدم بیاد خونه
اره منم شاگردای خودمن
من مدرسه نزدیکم بود دلم بود بریم مدرسه پیام دادم مدیر عوضی جوابمو نداد حالا انگار میخام مدرسه رو بخوریم