2777
2789
عنوان

معلما بیاین

176 بازدید | 33 پست

همکاران اگه بخواید کلاس خصوصی بردارید ترجیحتون اینه برید خونه شاگرد یا اون بیاد

من خودم ترجیح میدم شاگرد بیاد خونمون حوصله ندارم برم خونه کسی اصلا خوشم نمیاد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اون بیاد تو اتاق هم نمیبرم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون بیاد تو اتاق هم نمیبرم

منم رو کانتر آشپزخونه میشینیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
صدردصد بیاد خونم

من فکر کردم فقط خودم اینجورم آخه همکارم میگه نه اصلا خودم میرم خونه شاگرد بهترمه ولی من برعکس

من خودم میرفتم و پول رفت و امد هم میگرفتم :(

من واقعا خوشم نمیاد بخصوص که شاگردای خودمم هستن

من فکر کردم فقط خودم اینجورم آخه همکارم میگه نه اصلا خودم میرم خونه شاگرد بهترمه ولی من برعکس

نه حس مشترکیه میبینی میگن ادم بره یه مکان جدید فکرش درگیر میشه من دقیقا اونجورم و کلا برام سخته از خونه بزنم بیرون😂

اون بیاد خونم البته اگه ازشاگردای خودم باشه..غریبه قبول نمیکنم...ازکجا میشناسم که راه بدم بیاد خونه

اره منم شاگردای خودمن

من مدرسه نزدیکم بود دلم بود بریم مدرسه پیام دادم مدیر عوضی جوابمو نداد حالا انگار میخام مدرسه رو بخوریم