2777
2789
عنوان

گفتاردرمانی

115 بازدید | 23 پست

دخترم چهارسالشه داره میره تو پنج ساله خسته شدم هرچی تمرین میکنم باهاش چندتا کلمه رو نمیتونه تلفظ کنه مثله ف. ق. پ.

گفتاردرمانی جلسه ای ۵۰۰وخورذه ای میگیره هر جلسه شم ۴۰دیقه نمیتونم ببرمش هزینش زیاده

تو چند جلسه نمیدونم ممکنه یاد بگیره که بخوام ببرمش بگم اوکی فوقش چهار پنج جلسس خسته شدم از بس شوهرم باهام دعوا کرد تیکه انداخته سر این که چرا حرف نمیزنه

کلمه میگه ولی جمله بخواد بگه نامفهومه

اوتیسم نیست

الان انقدر باهاش تمرین کردم نفهمید زدمش😔

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببر گفتار درمانی .دختر جاریم مثل دختر شما بود حدود5تا حروف بلد نبود بگه مثلن به قندان میگفت کندان و....گفتاردرمانی رفت گفت با زبونش تمرین میکنه زبونش رو میچرخونه با چوب بستی و...که بتونه تلفظ کنه.الان یادگرفته

وطنم🖤

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنید پسرم شش سالشه کلمات رو واضح نمی گه حرف ق رو نمی تونه بگه جمله هاش کوتاه و تمرکز و توجه نداره ،چند وقت بردمش گفتار درمانی ولی الان خیلی زیاد شده هزینش ،درمانگرش یه داستان زنجیره ای بهش توصیه کرده بود که اون رو رو باهاش کار میکنم ،چه تمارین دیگه ای انجام بدم واسه گفتارش که راه بیفته تا دو ماه دیگه میره کلاس اول

چرا نمیشه ریپ زد رو کامنت

منم همینم خواهر حوصله رو زیاد کن بزار با بچه هایی که خوب حرف میزنن بگرده واقعا تاثیر داره جمله هات رو اروم اروم ادا کن کلمات اسون بگو یهش بگو مثلا اسم سه تا میوه بگه یا اسم سه تا حیوون یا مثلا اسم سه چیز بگو بهش بگو بعد شما تکرار کنه تصویر نشونش بده بهش بگو چی میبینی یا یه داستان بگه از اون تصویر اینا تمرینایی بود که با پسرم انجام میدم

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنید پسرم شش سالشه کلمات رو واضح نمی گه حرف ق رو نمی تونه بگه جمله هاش ...

مربیش رو عوض کن جایی برو علاوه بر حرف زدن رو زبونش کار کنه وبچرخونه یادش بده زبونش رو کجا قرار بده

وطنم🖤