2777
2789
عنوان

جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
اگه میتونی بچه. رو بیار پیش خودت من درد نامادری کشیدم نمیتونی بذارین مهد؟

دوست عزیزم..دخترم ۱۲/۱۳سالشع نمییشه مهد

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه مجدد باهاش ازدواج کنی تا یکم سنش بیاد بالاتر دخترت یا مثلا هفتگی ببینیش

نه ازاولم ازوامزه آب هم تفاهم نداشتیم ایشون ۱۵سال ازمن بزرگترهستند و این ب نوبه خودشج ما اشتباه بود حتی سر مشکل مابو

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

دوست عزیزم..دخترم ۱۲/۱۳سالشع نمییشه مهد

بزرگه عزیزم من خواهرم کارمند بود خواهرزاده م سه سالش اون موقع هم تک فرزند بود خاله م میشه مادرشوهرش

رابطه خوبی هم با هم دارن خاله م از مادر برای خواهرم بهتره

به خدا میرفت سر کار خواهرزاده م تنها بود اون موقع سه سالش بود

اسی ببخشید میپرسم اگر دوست داری بگو دلیل جدایی تون چی بوده

دلیل جدایی همه زنا چیه عزیزم؟همسر سابق من به دو نوع مواد خطرناک اعتیاد داشتن شیشه و هرویین گفتم عب نداره کنارش میمونم ترک میکنه نکرد..چندبارخیانت کرد هردفه بااینک خوردشدم گفتم بازم عب نداره موندم درست نشد..جداازاینا ب شدت بی غیرت بود این اقا یعنی اولا ک رفیق بازبود بعدم جلوی خودش دوستاش نه ب طور مستقیم ولی حرفای بیهوده میزدن و ازاینک شوهرم قدرمونمیدونه و من بچه ام و تروتازه ام هرمردی ارزوشه یکی مث من داشته باشه حرف میزدن شوهرم میشنید والکی سرشوباچیزی گرم میکرد اره من نشنیدم ازهمه بدتر چون اعتیاد داشت مشکل جنسی ب شدت حاد داشت خلاصه همش مشکل بوددبگ