2777
2789
عنوان

چله بقره

67 بازدید | 12 پست

کسی اینجا چله بقره برداشته

من تقریبا ۴۰روز هر روز گوش میدادن صوت خطم می بردم ولی هیچ تاثیری نداشته به نظرم. یعنی به اون نیتی ک برداشتم نرسیدم

خواب خاصی هم ندیدم جز شب ۳۰ ام ک دوتاگربه دنبالم میکرد ک فراری شون دادم رفتن ار خونه بیرون همین

ماهم خوندیم هیچی نسد واسه طلسم اینا خوندیم

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

من پاکسازی شدم خیلی عالی بود

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم میشه درخواستم قبول کنین

بله جانم

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

اینجا بگید منم بشنوم نیاز دارم

من چله بر نداشتم اما تا حدود 45 روز صوت سوره بقره هر روز یک صفحه پخش میکردم اوایل ناراحت بودم و کابوس زیاد میدیدم

تا چند روز بعد از اینکه تموم شد من احساس سبکی کردم همه غم دارن تو زندگی اما من چند سال بود غم سنگینی تو دلم بود هیچجوره خوب نمیشد همیشه گریع میکردم و حالم یجور عجیبی بد بود بعد از پخش این سوره در این مدت اون سنگینی از روی من برداشته شد و در کل در زندگیمون هم خیر و برکت بیشتر شد

اینجا بگید منم بشنوم نیاز دارم

برای برادرتون صلوات فرستادم عزیز دلم

ممنون عزیزم منم ده ساله غم داداشم داغونم کرده

درکت میکنم مادرم هم برادر جوون از دست داد

خدا به حق زینب کبری دلت رو آروم و شاد کنه

من چله بر نداشتم اما تا حدود 45 روز صوت سوره بقره هر روز یک صفحه پخش میکردم اوایل ناراحت بودم و کابو ...

ممنون عزیزم منم احساس سبکی میکنم یعنی نسبتا بهتر شده ولی خب اون چیزی که میخاستم هنوز بهش نرسیدم ی جورایی پاکسازی شده به نظرم

ممنون عزیزم منم احساس سبکی میکنم یعنی نسبتا بهتر شده ولی خب اون چیزی که میخاستم هنوز بهش نرسیدم ی جو ...

عزیزم همینه هیچوقت عینا اون چیزی که ما میخوایم نیس