2777
2789
عنوان

دعوت مهمانی

177 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من ۱۳ ساله ازدواج کردم مادرشوهرم اون اوایل خیلی دعوتم میکرد و یکسره میگفت شام بیاید خونمون.از وقتی خواهر شوهرم عروسی کرد (۴ سال پیش) کلاااا نمیگه بیاید خونمون مثلا اخر هفته ها دخترشو دعوت میکنه به من اصلا نمیگه شما هم بیاید به شوهرم هم میگم میگه اونجا مثل خونه خودمونه هروقت بخوایم میریم در حالیکه چند بار خودمون با زبون گفتیم شام میایم و رفتیم همش تو قیافه بود و حرف نمیزد.هر وقت پسرم بهش زنگ میزنه میگه عمه شام میاد اینجا خب شعورت برسه یه تعارفم به ما بزن.من چندبار دعوتشون کردم و سفره انچنانی انداختم گفتم شاید ناراحته کم میاد خونمون ولی دیدم نه کلا شعور نداره.به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما خونه مادر خودت با دعوت میری ببخشید ولی چه دعوتی خونه پدر مادر خودت و همسرت دعوت نمیخواد

شرایط فرق میکنه ایشون گفتن چندباررفتن و اخم گرده و حرف نزده

دخترش رو هم دعوت کرده اینا رو نکرده و

گفته عمه اینا میان اینجا ولی بهشون نگفته شما بیاید اینجا

منم گفتم که شوهرت هروقت گفت بریم برو. نگفت نرو

شرایط فرق میکنه ایشون گفتن چندباررفتن و اخم گرده و حرف نزدهدخترش رو هم دعوت کرده اینا رو نکرده وگفته ...

ببین من از مادر شوهر طرف داری نمیکنم ولی مادر شوهر چه حرفی داره با عروس آخه بزنه

آخه از کجا میدونه دخترش دعوت کرده خواهر شوهر زنگ زده گفته من دعوت کرده شما رو نه هیچ خواهر شوهری نمیگه این حرف رو

خوب گفته عمه دعوت هست شوهر خودش میگفت ما هم میایم

گاهی هم مادر به دخترش میگه بیا خونه مون نه دعوت کنه چون دختر جز خونه مادر جایی نداره بره

عروس خونه مادرخودش هست