بچه ها دکتر بهم گفته بکارتم حلقویه و نیمه ارتجاعی ینی چی چند تا دکتر دیگه بهم گفتن ارتجاعی اما این گفت نیمه ارتجاعی ینی چی منظورش من تاحالا نشنیده بودم نیم ارتجاعی ینی با دخول پاره میشه؟؟
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
چقد پیگیر پرد..ه اتی چندتا رفتی من همون یه بارم نرفتم الانم ک ازدواج کردم تموم شده رفته
شما نرفتین مشکلی پیش نیومد؟
مثلا خانواده همسر تون چیزی نگفتن ؟
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
ن من حتی خودم به همسرم گفتم تعجب کردن گفت اصلا طرفا ما رسم نیست زشت میدونیم
وای چقدر جالب
حتما خیلی از این خانواده هایی بودن که روشن فکرن
مذهبی بودن یا نه از نظر حجاب اینا منظورمه؟