میخوام زبان انگلیسی داخل خونه خود آموز یاد بگیرم باید چیکار کنم چه اپ یا برنامه یا کانال یوتیوب یا هرچی میشناسید که بتونم یاد بگیرم از صفر تا صد راهنمایی کنید ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برنامه شیوا یا لرنیت رو دانلود کنید اشتراک باید بخری
آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️
برنامه شیوا یا لرنیت رو دانلود کنید اشتراک باید بخری
برنامه یوز هم خوبه ولی اشتراک نمیخواد 🙂
آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️