injigibi مدیر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 15047 عنوان یوگا یوگا یوگا | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 25 پست خانما یوگا معجزه میکنه اگه شرایطشو دارین کلاسشو برین اگه ندارین برنامه شو نصب کنید شروع کنید و بعد معجزه اش رو ببینید حتما حتما حتما هم مدیتیشن های آخرشو دانلود کنید بعد از هر ورزش گوش کنید حین ورزش هم موزیک هایی مثل om و... گوش کنید ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋 1405/04/29 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 15047 حرکت های حرفه ای رو میتونی بزنی؟مثل هند استند هند استند نه ولی لوتوس و مریمد و خیلی های دیگه که اسمشو باد نیستم ولی سخته میرم😂ولی دستام قدرت ندارن زیاد ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
سفیدبرفی۲۲ عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 2220 هند استند نه ولی لوتوس و مریمد و خیلی های دیگه که اسمشو باد نیستم ولی سخته میرم😂ولی دستام قدرت ندار ... کلاغ چی؟من آرزومه هند استند رو بزنم😅خیلی سخته تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
_ملورین_ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 5519 کلاغ چی؟من آرزومه هند استند رو بزنم😅خیلی سخته من کلاغ و کلاغ یک طرفه رو میرم اون یکی درست اسمش یادم نیست بهش میگن رقص فرشته ولی پایه اش همین کلاغ هست اینم میرممن درکل انعطاف بدنم خیلی زیاده و یوگا واسه من عالیه😍هرجلسه عاشق یاد گرفتن ی چیز جدیدم
سفیدبرفی۲۲ عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 2220 من کلاغ و کلاغ یک طرفه رو میرم اون یکی درست اسمش یادم نیست بهش میگن رقص فرشته ولی پایه اش همین کلاغ ... چه خوب آفرین واسه من شنیدن صدای بدن و توانایی کم و زیاد کردنش حس بی نظیری داره .مثل نیایش میمونههمش دوست دارم پیشرفت کنم البته من تاندون دستم رو بریدم و یه وقفه ای افتاد هنوز هم بعضی حرکات برام چالشه تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 15047 کلاغ چی؟من آرزومه هند استند رو بزنم😅خیلی سخته نه دیگه میگم دستام ضعیفه ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
_ملورین_ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 5519 چه خوب آفرین واسه من شنیدن صدای بدن و توانایی کم و زیاد کردنش حس بی نظیری داره .مثل نیایش میمونههمش ... 😍 عزیزم موفق باشی
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6798 نه دیگه میگم دستام ضعیفه سلام خوبی عزیزم به من گفتن یوگا کار کنم البته ساده ولی نمیدونم از کجا شروع کنممحل زندگی ما هم جوریه که اصلا همچین کلاسی نیستهر چی نگاه کردم تو جستجو همش گفته بود یه حرکت اشتباه جبران ناپذیر هستمن کمر هم درد میکنه
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 15047 سلام خوبی عزیزم به من گفتن یوگا کار کنم البته ساده ولی نمیدونم از کجا شروع کنممحل زندگی ما هم جوریه ... سلام عزیزم مرسی نمیدونم که چون برای کسایی که یسری حرکات رو نمیتونن برم لوازم خاصی مثل آجر و کش و آجر های پهن وجود داره که مربی نحوه استفاده اش رو میگه ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6798 سلام عزیزم مرسی نمیدونم که چون برای کسایی که یسری حرکات رو نمیتونن برم لوازم خاصی مثل آجر و کش و آجر ... منظورم اینه اون حرکات ساده میگن شامل کدوما میشهمثلا کدوم حرکات
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 15047 منظورم اینه اون حرکات ساده میگن شامل کدوما میشهمثلا کدوم حرکات تو نت بزن ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
sooosan71 عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 37 من از کلاس یوگای "بایوگا" خیلی نتیجه گرفتم و مادر خودمم اونجا فرستادم عالی هستن !این شماره شون هست :09378859853من کلاس یاسمن جون بودم خیلی خوبن