2777
2789
عنوان

خالم بیکاره

95 بازدید | 19 پست

خالم ۳۳ سالشه لیسانس داره ولی کار نداره خونه هم نداره الان به فکر این افتاده طلاهاشو بفروشه خونه رهن کنه به نظرتون اینکارو کنه یا همون بمونه خونه مامانبزرگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بمونه خونه مادربزرگت تاوقتی کارپیداکرد یکم راه ک افتاد مستقل شه

ما هم همینو میگیم اما میگه دارم اذیت میشم یه دایی مجردم دارم خونه مادربزرگم زندگی میکنه دکتر به خالم برای کیست قرص ال دی داده بود این داییم رفته بود تو اتاق خالم قرصارو پیدا کرده بود میکفت میخام بکشمت تو داری بی عفتی میکنی و به بیچاره کلی تهمت زد و ابروشو برد و کلی کتکش زد

خسته شده از اینکه همش تو خونه مامان بزرگمه و کاری نمیکنه

چرا آزمون استخدامی شرکت نمیکنه ؟به جز دیوار کجاها دنبال کار گشته ؟مدرکش چیه ؟اصلا سابقه کار داره ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چرا آزمون استخدامی شرکت نمیکنه ؟به جز دیوار کجاها دنبال کار گشته ؟مدرکش چیه ؟اصلا سابقه کار داره ؟؟

شرکت کرد پارسال قبول نشد

لیسانس جغرافیا داره سابقه کارشم چند سال توی سالن رنگ کار کرده

فکرمیکنی قبول شدن توی ازمون های استخدامی کار راحتیه؟! کارهای بیرونم درآمد آنچنانی ندارن که آدم بتونه مستقل بشه تواین کشور عملا ادم باید بره بمیره

ما هم همینو میگیم اما میگه دارم اذیت میشم یه دایی مجردم دارم خونه مادربزرگم زندگی میکنه دکتر به خالم ...

منم ۳۲ سالمه و ب هیچ کس اجازه دخالت تو زندگیمو نمیدم

خالت هرکاری هم بکنه ۳۳ سالشه خودش عاقل و پخته است

داییت چند سالشه ؟؟؟ اون از کجا قرص ال دی رو شناخته لابد اونم با کسیه دختره میخوره ک میشناسه

ما هم همینو میگیم اما میگه دارم اذیت میشم یه دایی مجردم دارم خونه مادربزرگم زندگی میکنه دکتر به خالم ...

مگ خالت بچس ک داییت بره تواتاقش وسایلاشو بگرده

خالت حق داره امابااین شرایط اول کارپیداکنه بعدجداشه خیلی بهتره