2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امتحان زبانو خدا کمکتون،کنه نمیدونم چرا درک نمیکنن که شرایط جنگ بوده نت نبوده یکم هوای بچه هارو داشته باشن ولی متاسفانه اینجوری نیست.منم همش نگران داداشمم ک کتبیش چند بشه

امتحان زبانو خدا کمکتونکنه نمیدونم چرا درک نمیکنن که شرایط جنگ بوده نت نبوده یکم هوای بچه هارو داشته ...

حتی از پارسالم سختتره سوالا

مثلا شرایط متفاوته

منم ۱۶ تا ۱۷افسردگی مطلق گرفتممیگن معدل باید بالا ۱۹ و ۵ باشه معدل کل نهایییا نمره همه درسا؟

قشنگم معدل کل نهایی حساب میشه براتون

کلا اینجوریه ک مثلا ۱۷بشین باز شاملتون میشه ولی خب درصدش کم میشه/آره طفلک داداشمم خیلی ناراحته خیلی

میگه برا۲۰،میرم و چن میشم.اونم تازه شانس بیارین یه آدم منصف تصحیح کنه برگه هاتونو...من هر یه امتحان ک میره

استرس میگیرم.

قشنگم معدل کل نهایی حساب میشه براتونکلا اینجوریه ک مثلا ۱۷بشین باز شاملتون میشه ولی خب درصدش کم میشه ...

مثلا معدل کل درسا بالا ۱۹ و ۵ شه اون ۱۹ و۵ تاثیر داره

یا باید کل درسا بالا ۱۹ شه

متوجع نشدم...😢

مغزم آچمز شده

مثلا معدل کل درسا بالا ۱۹ و ۵ شه اون ۱۹ و۵ تاثیر دارهیا باید کل درسا بالا ۱۹ شهمتوجع نشدم...😢مغزم آ ...

معدل کل درسایی ک جز امتحان نهایی هستن حساب میشه واسه سهمیه کنکورتون(درسایی که داخلی هستن اصلا مهم نیستن)

حالا معدل کل درسهای نهایی که حساب میشه براتون باید بالای ۱۷بشه...که درصدش شاملتون بشه

معدل کل درسایی ک جز امتحان نهایی هستن حساب میشه واسه سهمیه کنکورتون(درسایی که داخلی هستن اصلا مهم نی ...

خیلی ممنون از راهنماییت گلم

کُلی داداشت موفق باشه