saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 عنوان کنکوریا 193 بازدید | 29 پست میشه بگین چه نمراتی دقیقق تراز5000میاره میدونم تراز کمیه ولی میترسم حتی 5000نیارم 5000هزار نهایی رو میگم اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:) دیروز | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 آخه نمیشه که دقیق گفت تراز بستگی به سطح آزمون و نمره بقیه هم داره
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 آخه نمیشه که دقیق گفت تراز بستگی به سطح آزمون و نمره بقیه هم داره تقریبی هم نمیشه گفت؟ اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 تقریبی هم نمیشه گفت؟ ببین تقریب میخوای برو ببین نمرات سال قبل اگه توی گوگل هست چه ترازی حدودا داده دیگه باید نمونه کارنامه توی گوگل باشه ولی روی همونا هم خیلی حساب باز نکن چون به خیلی شرایط بستگی داره
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 ببین تقریب میخوای برو ببین نمرات سال قبل اگه توی گوگل هست چه ترازی حدودا داده دیگه باید نمونه کارنام ... پارسال یکی از فامیلامون دارم ولی اون سهمیه داشت نمیدونم سهمیه کمک کرد بهش یا نه ولی تماممم نمراتش10_10/5 بود یه پنجو یه هفتم داشت 5595بهش داد اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 پارسال یکی از فامیلامون دارم ولی اون سهمیه داشت نمیدونم سهمیه کمک کرد بهش یا نه ولی تماممم نمراتش10_ ... حقیقتا نمیدونم سهمیه توی نهایی تاثیر داره یا نه من دوساله از کنکور دور بودم ولی خب با این نمرات چه ترازی گرفته خدایی رشتت چیه؟
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 حقیقتا نمیدونم سهمیه توی نهایی تاثیر داره یا نه من دوساله از کنکور دور بودم ولی خب با این نمرات چه ت ... انسانی میترسم من نتونم 5000بیارم💔 اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 انسانی میترسم من نتونم 5000بیارم💔 ببین بهترین کار اینه که نمونه کارنامه ببینی توی گوگل هست احتمالا ولی خب بهتر از اون اینه اصلا فکر نمره و تراز رو نکنی تمرکزت رو بندازی روی درست و امتحانت دیگه هر چی بخواد بشه مطمئن باش اون موقع نتیجه بهتری میده بهت پشت کنکوری سیسی؟
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 ببین بهترین کار اینه که نمونه کارنامه ببینی توی گوگل هست احتمالا ولی خب بهتر از اون اینه اصلا فکر نم ... نه دوازدهمم اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 نه دوازدهمم استرس نداشته باش اصلا فقط بخوننهایی هم میشه نمره گرفت اگه بخونی
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 استرس نداشته باش اصلا فقط بخوننهایی هم میشه نمره گرفت اگه بخونی امسال بخاطر شرایط واقعا نمیتونم تو نهایی نمره خوبی بگیرم امیدم کنکوره اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 امسال بخاطر شرایط واقعا نمیتونم تو نهایی نمره خوبی بگیرم امیدم کنکوره یعنی واسه کنکور آماده تری؟معمولا کنکور سخت تره که سهمیه داری؟
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 یعنی واسه کنکور آماده تری؟معمولا کنکور سخت تره که سهمیه داری؟ اره چون میتونم منابع فرهنگیانو عالی بزنم که تراز کلمو یکم ببره بالابله پنج درصد دارم اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
mahdie1384 عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 374 اره چون میتونم منابع فرهنگیانو عالی بزنم که تراز کلمو یکم ببره بالابله پنج درصد دارم کنکور فرهنگیان جدا شده؟
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1835 کنکور فرهنگیان جدا شده؟ امسال ادغام شده اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)