2777
2789
عنوان

چرا مردم تازگیا

65 بازدید | 16 پست

انقدر دنبال حاشیه و بحث کردنن🙃

اکثرمون برای ازاد کردن ذهنمون و فراموش کردن دنیای واقعی چند دقیقه پناه میاریم اینجا

پس چرا باید دنبال انرژی منفی دادن به همدیگه باشیم

تاپیک قبلی من یه نمونه خیلی خیلی کوچولوعه

مثلا من قبلا هم یه همچین تاپیکی زدم که برام دعا کنید برا فلان چیز اومدن گفتن اعتقاد نداریم دفعه بعدی گفتم مذهبیا لطفا برام دعا کنن (تا کسایی که اعتقاد دارن بیان)که تاپیک قبلیمه ریختن سرم که مگه غیر مذهبی باشه دعا نمیگیره و فلان...

کار ندارم که ما چی بگیم که بالاخره مردم راضی باشن زر زر نکنن ولی اگه کسی اینجا حتی طرز فکرشم اشتباه باشه ما با دو دقیقه بحث تو مجازی نمیتونیم قانعش کنیم تفکرشو عوض کنه

پس یکوچولو مهربون باشیم و به جای گیر دادن و بحث کردن با بقیه انرژی مثبت بدید بهشون همه به اندازه کافی مشکل دارن خودشون🙃💖🎀

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

چون دوپامینی که دریافت نمی کنن رو تا حدی با بحث کردن در میارن😑

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای دقیقا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

اگه بدونی چقدر سر این که گفتم نماز میخونم و خدارو قبول دارم فحش خوردم...

برای منم خیلی شده

معلوم نیست چی باعث شده انقدر عقده ای بشن

یه مورد خیلی عجیب که دیشب بعد از برد اسپانیا شاهد بودم این بود که همینا که اینهمه مدعی با فرهنگ بودن و توان تحمل مخالف و این داستانا هستن شادی مردمو حتی برا یه ربع طاقت نیاوردن و مرتب نی نی یارو تگ کردن و تاپیکا تعطیل شد و بعضیا تعلیق. بعد در کمال وقاحت تاپیک زد یکیشون از نینی یار تشکر کرد یعنی موندم از این حجم از تناقض... نمی خورن؟ اذیت نمیشن؟

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد...

یه مورد خیلی عجیب که دیشب بعد از برد اسپانیا شاهد بودم این بود که همینا که اینهمه مدعی با فرهنگ بودن ...

دقیقا مدعیان انسانیتی که خودشون بویی از انسانیت نبردن از آزادی بیان حرف میزنن درحالی که اصلا نمیدونن چی هست و...هزاران مورد دیگه

انتظار دارن هر ثانیه خدا خواسته و حاجت براشون بدهاگه نکنه میگن وجود ندارهبه چیزی هم به اسم صلاحیت او ...

اینا به خدا اعتقاد ندارند به غول چراغ جادو اعتقاد دارن یدونه از خواسته هاشونو قبول نکرد یعنی واقعی نیس

دعا واسه مذهبیا نیست

واسه همه هست

واسه حرف زدن با خداعه

اینا انسانیت ندارن

آدمی که با خدا باشه انسانیت داره

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡