2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

188 بازدید | 24 پست

چند وقتیه عشقم دستش خالیه میدونم خیلی داره بهش سخت میگذره به منم سخت میگذره خیلی اخه من هم انتظاراتی داشتم از نامزدم که هنوز نشد چند وقت پیش دعوا کردیم منم خیلی دلم پر بود گفتم که وظیفه داری در حقم که ندیدم اصلا انجام بدی یکبار نپرسیدی چی نیاز دارم من خودم شاغلم اما انتظاراتم هست بالاخره همین حرفام خیلی ناراحتش کرد ازم عذر خواهی کرد که نشد اونطور که باشه توی این دوران برام بهترین باشه اما من خودم پشیمون شدم و ازش عذر خواهی کردم خیلی تحت فشاره از همچیز حس میکنم چطور داره آسیب روحی میبینه الان چند وقته یاد حرفام میوفتم گریه میکنم چون درسته این انتظارات هست اما عشق منم خیلی زجر و سختی کشیده الان اوضاع هیچ کس خوب نیست 💔کاش روزای خوب برای همه برسه کاش این وضعیت تمام بشه همه خسته شدن🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مراقب باش سیاست مدارانه عذاب وجدانت نده خودت خرج خودتو بدی و کمک اونم باشی

مردا موذین اصلا ساده نیستن چوم ار بچگیبهشون یاد میدن دست بالای زن باشن

شوهرم همیشه میگه دلت برای هیچ مردی نسوزه مردا از دلسوزی و عذاب وجدان زن بنفع خودشون بهره میبرن

ب مرد جماعت رحم نکن پرو میشه .اگه ندارن گوه میخورن زت میگیرن نامزد میکنن یا هر چی

ما عاشق هم بودیم چندین ساله داریم با هم تلاش میکنیم با هم همچیو ساختیم الانم این چند وقت بگذره کارش شروع میشه و روی روال میوفتیم خیلی تلاش کردیم تا به اینجا رسیدیم :)

یه چیزی بگم تو که اینقدر دوسش داری هیچوقت دیگه این حرفا رو بهش نزن نزار غرورش بشکنه.......

میدونم انتظار داری اما اونم گناه داره الان باید به فکر خونه و عروسی و این مسائل باشه که توی این وضعیت واقعا سخته.

خوشبخت بشین عزیزدلم♥️

عشق بینتون زندگیتون رو میسازه نگران نباش♥️

درسته بله اما من خیلی فشار سرم بود و هست خیلی سختی کشیدم من

طرف مقابل هم همینطور باید ازانتظارات کم کنید ایشون خودش اینایی ک گفتید رو میدونه الان ک ب زبون اوردید بیشتر اذیت میشه ولی وقتی نمیتونه بیشترازتوانش کاری کنه باید درک کنین معذرت خواهی کرد چون میدونس حق باشماست