2777
2789

یعنی پشیمون نیس وبازم میگه بیخیالش شو خودت مهمتری

قبل حرف زدن فکرکن،بلدنبودن عیب نیس اگه نمیدونی نظرنده راهنمایی نکن ،دل نشکن ببین چندهزارتا نظردادی حساب اون نوشته ها رو باید بدی پس خیرخواه باش.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از حرفای گذشتش پشیمون نیست🥲

شایدم مغروره نمیخواد ب زبون بیاره

قبل حرف زدن فکرکن،بلدنبودن عیب نیس اگه نمیدونی نظرنده راهنمایی نکن ،دل نشکن ببین چندهزارتا نظردادی حساب اون نوشته ها رو باید بدی پس خیرخواه باش.

چیکار کردی از چشمت افتاد؟ منم میخوام از چشمم بیوفته ولی نمیوفته

حرفای گذشتشو پس نگرفت انتظار داره که من نادیده بگیرم و باهاش یه رابطه نامعلومه ادامه بدم.. وقتی حرفاشو پس نمیگیره ینی دوسم نداره اینجوری از چشمم داره میفته

اون میگه دوسم داره وقتی دوست داشتن باشه غرور دیگه معنای نداره

بعضیا ممکنه دوست هم داشته باشن ولی مغرور هم باشن من متاسفانه یکی ازاونام یکی بگه میرم براش بمیرمم میگم برو

حرفای گذشتشو پس نگرفت انتظار داره که من نادیده بگیرم و باهاش یه رابطه نامعلومه ادامه بدم.. وقتی حرفا ...

منم اوضاع رابطه م از نا معلوم گذشته کاملا سمی و اشتباه ست ولی دلم بریده نمیشه بدون اون حتی زندگیم بی معناست

با خدا باش پادشاهی کن

درسته ولی این باز اون حرفاشو غیرمستقیم بهم میگه

نمیشه اینطور اذیت میشی کم کم فاصله بگیر ازش اگ فهمیدودرست شد ک هیچ نشد چیزی ازدست ندادی

بعد چندوقت برگشت؟

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙