2777
2789

رفتی توش دیگه بدبخت دو عالمی .اصلا و ابدا انجام نده .دقیقا مثل شرکت هرمی انتظار جذب نیرو دارن تا نیرو جذب نکنی از حقوق خبری نیست

برای من یکی گیرش اومده بود تو پی ویم .دیگه با تهدید پلیس و شکایت دمشو چیدم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا میخواستم وارد شم ولی پشیمون شدم

خداروشکر پشیمون شدی..ببین اصلا و ابدا به دردت نمیخوره مصیبت عظما

برای من که بار دوم .تو ایتا تو یکی از کانالها زد کار در منزل گرفتم شماره داد .سیو کردم و رفتم دی پیش .تا گفت ای نو تی .گفتم نه نمیخوام ممنون ..بعد با یه صدای طلبکارانه تو وبیس

که اره برای چی نمیخواییییی عضو شرکت شی .دلیلت چیه .

اصلا به وضعی .انگار زوره ..گفتمش قبلاً بودم حالا نمیخوام .زوره مگه .هی وویس پشت ویس..منم زدم بلاکش کردم از اینا و شمارشو پاک کردم از گوشیم

بعد همون روز .شب ساعت ۹دیدم به گوشیم داره یه شماره ای زنگ نمیزنه .جواب ندادم .نوشتم شما .باز همون کنه بود 😑😑😑🤣🤣🫠🫠😨😨😱😱بازنوشت .آره تو پی وی گفتید نمیخوام عضوشم .میخواااامممم دلیلش رو بدونم .میخوام توضیح بدم ..بهش گفتم فلان فلان شده .آنقدر لنگ پولی مثل کنه میچسبی وله زور میخوای عضو گیری کنی .فقط یه پیام دیگه ازت ببینم یا حتی با یه شماره ی دیگه پیام بدی .شمارتو میدم دست شوهرم و داداشش پلیس فتا ن(از الکی )اونوقت بروووو بیفت دنبال جلب رضایت از شاکی هات ...🤣🤣🤣😏😏دیگه دست و پاشو جمع کرد و از سرش راحت شدم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خداروشکر پشیمون شدی..ببین اصلا و ابدا به دردت نمیخوره مصیبت عظمابرای من که بار دوم .تو ایتا تو یکی ا ...

من قبلا تو شرکت مشابه این بودم فقط باید با دروغ و دلق کار رو پیش ببری و نتونستم بمونم. اجناس یا خدمات گرون هم دارن که

تو این موقعیت اقتصادی کی میتونه بخره

همش هم باید مثل کنه بچسبی ب این و اون و ببشتر از چند ماه

نشد دووم بیارم اونم با ضرر.

خلاصه یکیو میخواد ۲۴ ساعته بالا سر اعضا باشه و مدام دروغ بگه

خداروشکر پشیمون شدی..ببین اصلا و ابدا به دردت نمیخوره مصیبت عظمابرای من که بار دوم .تو ایتا تو یکی ا ...

بعد اون جوابی که دادید که کلاهبرداربه رفتم یارو رو بلاک کردم

من قبلا تو شرکت مشابه این بودم فقط باید با دروغ و دلق کار رو پیش ببری و نتونستم بمونم. اجناس یا ...

بعله دقیقاا مثل شرکت نفیس بری بچسبی به مشتری

بعد اون جوابی که دادید که کلاهبرداربه رفتم یارو رو بلاک کردم

آفرین بهترین کار ممکنه .