2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

163 بازدید | 37 پست

به کمکتون احتیاج دارم یه پیجی دارم اسم مستعار گذاشتم

دخترخالم درخواست داد بهم منم فالوش نکردم،پیجمم بازه میترسم از روی عکسایی که گذاشتم توپیجم بفهمه منم

آبروم بره نمیدونم چکار کنم،فقط مامانم پیجمو داره

نمیخوام بفهمه پارتنر دارم😔😔🥲

نرهای زبون نفهم درخواست ندین متاهلم هی میام میبینم بهم درخواست دادین درخواست ندین🚫⛔️

ریموش کن و پیچت هم شخصی کن

ریمو کردم الانم شخصیش میکنم میترسم پست های پیجمو دیده باشه

عکس از خودم ندارم

نرهای زبون نفهم درخواست ندین متاهلم هی میام میبینم بهم درخواست دادین درخواست ندین🚫⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاکش کن چون احتمالا فهمیده تویی ک فالو کرده بعد بلاکم ایدیتو تغییر بده ک پیدات نکنه

بلاکش کردم میترسم بفهمه که بلاکش کردم🥲😬😬

نمیفهمه

اجی نگرانم که پست هامو دیده پارسال باهم رفته بودیم مسافرت عکس گرفتم از ابشار بیشه پوران میترسم بفهمه خودمم🥲عکس از باغمونم گذاشتم هایلایت پیجم

اجی نگرانم که پست هامو دیده پارسال باهم رفته بودیم مسافرت عکس گرفتم از ابشار بیشه پوران میترسم بفهمه ...

بباید پیچتو میبستی بابا

ولی به خودت بد راه نده اگه ی چیز مشکوکی از خودت نیس داخل استوری ها نمیفهمه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

بباید پیچتو میبستی باباولی به خودت بد راه نده اگه ی چیز مشکوکی از خودت نیس داخل استوری ها نمیفهمه

من ساده نبسته بودم مامانم هی میگفت یه چیزایی باورنمیکردم

فقط استوری عاشقونه گذاشتم دیشب😬

من ساده نبسته بودم مامانم هی میگفت یه چیزایی باورنمیکردمفقط استوری عاشقونه گذاشتم دیشب😬

حااا هر کی استوری عاشقونه میداره به معنی پارتنر داشتن نیست و خودت میتونی ببینی استوریتو دختر خالت دیده یا ن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

حااا هر کی استوری عاشقونه میداره به معنی پارتنر داشتن نیست و خودت میتونی ببینی استوریتو دختر خالت دی ...

اره دیده که فالو کرده😟😟

ولش کن بیخیاا حالا هر چیزی ک شدهمسدودش کن

بلاکه خدا کنه به مامانم چیزی نگفته باشه بخدا حالت تهوع گرفتم اول صبحی

چرا باید به مامانت چیزی بگهمن دختر خالم پایس

بهش بگه چرا استوری عاشقونه گذاشته عکس پروفایلش دخترو پسره

دخترخالم مذهبیه 😬