2777
2789
عنوان

اجابت دعا🤍

66 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه چیزیو امشب متوجه شدم که اصلا نمیفهمیدم واقعا این دلیل باعث شده من به هرحاجتی داشتم خدا رو شکر رسیدم و به هرچی ام که نرسیدم بعدا فهمیدم صلاحم نبوده

من یه فردی ام که کلا چیزیو بخوام از کسی حالا چه بنده و چه خدا خیلییی اصرار میکنم به شدت که اگه طرف انسان باشه یعنی دیوونه میشه باهام خصوصا مامانم که همیشه بهم میگه😂

می خوام بگم اگر چیزیو از خدا می خواین از ته قلب ازش بخواین باهاش خلوت کنید بهش اعتماد و ایمان قلبی داشته باشید خیلییی اصرار و گریه کنید واقعا جواب می گیرید

من خودم حاجت هایی داشتم که یکیشون ۸ سال طول کشید بهش برسم! اینو میگم که دنبال این نباشین تو یکی دو سال انتظار نتیجه داشته باشین

به هرحال تنها دلیل رسیدن من به هرچی خواستم فقط اصرار به خدا بوده و هیچ وقت ازش ناامید نشدم...

اما اینو من امشب تو اکسپلور یه کلیپ دیدم و فهمیدم تنها دلیلش اصرار من بوده که خواستم به شما ام بگم امتحان کنید که انشاالله به راضی خدا به تمام حاجات دلتون که صلاحتونه برسید:)

مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلممم چقد خوب🥹🫀لطفا برا منم دعا کن حالا ک قلبت پاکههه دعا کن به کسی که دوسشدارم برسممم اسمم کم ...

اتفاقا خودمم عاشق یکی بودم خیلی پیش خدا اصرار کردم اما بعد ۳ سال فهمیدم اصلا به صلاح من نبوده و طرف ازدواج کرد

اما برای شما انشاءالله عزیزم اگر خوشبخت میشی بهش برسی

بله حدیث دارم خدا از کسی که در دعا مداومت داره و نا امید نمیشه خوشش میاد به مضمون

اره اما من اینو نمی فهمیدم تا الان

کلا از بچگی من عادت داشتم به همه اصرار کنم و وقتی اواسط دبیرستان بودم فهمیدم من هرچیزی از خدا خواستم واقعا بهش رسیدم و هرچی ام که نرسیدم بعدش فهمیدم به صلاحم نبوده و یکی ام یادمه بهم گفت تو حاجتات همیشه برآورده میشه چون خیلی اصرار میکنی

اتفاقا خودمم عاشق یکی بودم خیلی پیش خدا اصرار کردم اما بعد ۳ سال فهمیدم اصلا به صلاح من نبوده و طرف ...

الهییییییی قربونت برم خیلی سختهههه🥹

امیدوارممم ک کنار یکی باشی ک واقعا لیاقتتو داشته باشه و همیشه کنارت باشه🫶🫀

ممنونم ازت قلب منننن خیلی ادم خوبی هستیی🥹

عزیزم برا منم دعا کن به حاجتم برسم ،میگن اگر برا بقیع دعا کنیم زودتر برآورده میشه امیدوارم همیشه هرچ ...

مرسی عزیزم انشاءالله توام به حاجات دلت برسی