2777
2789
عنوان

پارتنر

83 بازدید | 19 پست

خانما راستش من با یه آقایی هست 4ساله تو رابطم بعد اختلاف سنیمون زیاده ولی طی این چهار سال شدت وابستگی دوست داشتن مون به هم خیلی بیشتر شده ولی الان خواهرشون پدرشون اصرار به ازدواج ایشون دارن و جلوتر براش رفتن دختر پیدا کردن برای ازدواج پارتنرم هم از من میخواد اوکی رو بگیره که خواهرش شماره پارتنرم بده به خانواده دختره ولی میدونم این جدایی خیلی سخته از یه نظر من بخام باهاش ازدواج کنم نمیدونم چند سال دیگه اش چی میشه سن من 21سن پارتنرم 39

ما تو این چهار سال که مشکلی باهم نداشتیم

نظر شما چیه در این مورد کسیو داشتید این همه اختلاف سنی داشته باشن آیا مشکلی باهم نداشتن

پارتنر نگو شوگر بگو

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او ، به پریشانیه موهای سیاهش باشد 🫠 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ، هیچکس ....هیچکس اینجا به تو مانند نشد🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نظرخاصی ندارم فقط یچیزی خواهرانه بهت بگم مواظب باش اگه آقا تصمیم به ازدواج به غیراز شما گرفت و ازدواج کرد همه چیزرو تو ذهن و قلب و روحت تمومش کن حتی یکروز نه بهش فکرکن نه حرفی بهاش بزن چون بدترین و مخربترین کاری که باخودت میتونی بکنی اینه که آقا ازدواج کنه ولی شماهنوز وابسته ش باشی و بهاش درارتباط باشی... مواظب خودت باش عزیزم

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!

من نظرخاصی ندارم فقط یچیزی خواهرانه بهت بگم مواظب باش اگه آقا تصمیم به ازدواج به غیراز شما گرفت و از ...

در صورتی ک تصمیم بگیره ازدواج کنه با شخصی غیراز من دیگ غیدشو رسما باید زد