2777
2789
عنوان

من فتنه ام

321 بازدید | 19 پست

بچه ها یکی از فامیل مادری پدر من دراورده ازبس دخالت ولی به خودشون نمی تونی بگی بالای چشت ابروعه حالا یه حرفی به من زده بودن منم گریه بابام اومد مامانم بی دلیل هوچی بازی در اورد لوسه فتنه ست و.. خودش برای بابام جور دیگه ای تعریف کرد بعد منم راستشو گفتم بابام گفت نه فامیل من نه فامیل مامانت حق ندارن بهت حرفی بزنن باهاشون حرف می زنم حالا مامانم نفرینم می کنه می گه فتنه ای می خوای همه رو به جون هم بندازی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سنم کم نیست، ۲۲ ببین از بچگی اذیتم می کردن منم جوش می زدم می گفتن وای چقدر دماغت بده جوش زدی خوب تن ...

🤣 من یه بار دخترخالم دهه شصتیه من نوجوون بودم جوش زده بودم گفت چرا جوشیدی

منم گفتم آدم جوش بزنه ولی عین تو لاغرمردنی سیاه سوله نباشه حالش بد شد پس افتاد🤣🤣🤣🤣🤣

ااین کار می کنم🤣 فعلا مامانم داره منو له می کنه

یه بار جرشون بدی

حساب کار دستشون میاد

من همیشه خوب بود و مهربون بودم ، دیگران سوارم میشدن و اذیتم میکردم ، یه باااااار جرشون دادم نشستن سرجاشون

خدایاشکرت💚
یه بار جرشون بدی حساب کار دستشون میاد من همیشه خوب بود و مهربون بودم ، دیگران سوارم میشدن و اذیتم می ...

از مادربزرگم می ترسم چون خانوادگی یه چیز خیلی بزرگ می کنن مادربزرگم هم فشارش می ره بالا و گرنه یه نقطه ضعف هایی دارن که نگو