2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

88 بازدید | 10 پست

تقصیر خودمه با هیچکس صمیمی نمیشم یا اگه اونا میخوان نزدیک تر بشن من نمیشم نمیدونم چرا همه رو از خودم دور نگه میدارم نمیذارم از یه حدی بیشتر نزدیک بشن نمیذارم صمیمی بشن دست خودم نیس

هیچکس رو ندارم باهاش بیرون برم کافه برم یا برم خرید هیچ جا نمیرم بعضی وقتا خیلی احساس تنهایی می کنم با بعضی همکلاسیا در حد سوال پرسیدنم و سلام کردن و بحث درسی

منم همینم

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اعتماد ندارم به هیشکی

منم همینطور ولی بیشتر آدما به هم اعتماد ندارن و باهم دوستن بیرون میرن و... من حتی کسی رو ندارم ازم عکس بگیره کسی رو ندارم که باهاش جایی برم

منم همینطور ولی بیشتر آدما به هم اعتماد ندارن و باهم دوستن بیرون میرن و... من حتی کسی رو ندارم ازم ع ...

خب باخودت حال کن بیشتر حال میده منکه از فردا روزی چن ساعت میخوام برم پارک تنهایی 😁